Home » Протокол » ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ ЦЯЛОСТЕН ПАКЕТ ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ

ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ ЦЯЛОСТЕН ПАКЕТ ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ

Резервирай (тур. агенции)

ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ ЦЯЛОСТЕН ПАКЕТ

ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ

 

Изтегли:

За агенти: Пакет за максимална сигурност при пътуване

За клиенти: Пакет за максимална сигурност при пътуване

 

Уважаеми КОЛЕГИ,

Считано от 21.09.2020 във всички програми на АБАКС, вече има включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ.

С тези условия, гарантираме ЗАЩИТА НА КЛИЕНТИТЕ НА АБАКС и те могат СПОКОЙНО да резервират своите пътувания в НОВОТО НОРМАЛНО.

Обхванали сме целия процес от резервация и плащане на депозит, до завръщане на клиента и за всяка ситуация, сме дали решение, което защитава ЗДРАВЕТО и ФИНАНСИТЕ на клиента.

Спазваме сме принципа – МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ, БЕЗ ФИНАНСОВ РИСК ЗА КЛИЕНТА и с процедурите и условията описани по-долу, гарантираме, че нито един клиент на АБАКС, няма да загуби пари за резервация и няма да има никакви допълнителни разходи, в случай на заразяване с COVID-19 или влошаване на цялостната епидемиологична обстановка.

ТУРИСТИЧЕСКИТЕ АГЕНЦИИ са нашите партньори, с които ЗАЕДНО преминаваме през тежки моменти. АБАКС знаем, колко е важно да работим с усмивка и да не поставяме партньорите си „между чука и наковалнята“. В тези времена Ви предлагаме условия, с които лесно и бързо да спечелите доверието на клиентите, за да РЕЗЕРВИРАТ.

ГАРАНТИРАМЕ, че в случай на заразяване с covid или усложнена епидемиологична обстановка, Вие ще работите СПОКОЙНО с клиентите си и ЩЕ ГИ ЗАПАЗИТЕ ЗА ВАШИ КЛИЕНТИ и за бъдеще.

ВАЖНО – за всяка направена резервация, ГАРАНТИРАНО ПОЛУЧАВАТЕ КОМИСИОНА

 

ЗА АГЕНТА

ПРОГРАМА ЗА АГЕНТА – АВАНСОВА КОМИСИОНА

 1. Правите резервация, като вземате депозит 50 лв
 2. При осъществяване на пътуването депозита се счита за част от комисионата, получена авансово от агента
 3. При анулиране на резервацията, поради covid-19 (позитивен PCR тест или наложена карантина), депозита остава, като комисиона у агента. Парите на клиента се възстановяват от АБАКС.

 

ЗА КЛИЕНТА

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА, ПЪТУВАЙ КОГАТО ПОЖЕЛАЕШ – ВИНАГИ БЕЗ РИСК

 

Четирите стълба на спокойствието:

 1. БЕЗРИСКОВА резервация
 2. БЕЗПЛАТЕН PCR тест
 3. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при наложена карантина
 4. БЕЗ РАЗХОДИ при установяване на covid-19

МЕЧТАЙ и ПЪТУВАЙ

 

ДЕТАЙЛИ

Резервиране - БЕЗ ФИНАНАСОВ РИСК

 • САМО с 50 лв депозит

PCR тест – БЕЗПЛАТЕН

 • При наложено изискване за негативен PCR тест в страната, до която се пътува или за влизане в България от страната на пътуване, теста е БЕЗПЛАТЕН за клиента (за сметка на АБАКС) в лаборатории Рамус.

Карантина – връщане на парите

 • При налагане на карантина за влизане в страната на пътуване от България или за влизане от страната на пътуване към България парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки)

При установяване на COVID-19

 • При установяване на зараза от COVID-19 преди тръгване – позитивен PCR тест, парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки)
 • В случай, че се установи, че клиента е заразен от COVID-19 по време на пътуването – разходите по лечение в болница се покриват според условията на застраховка „Помощ при пътуване – Травълър“ (базова) на Евроинс. Карантиниране на клиент е за сметка на предплатената вече почивка. Разходи за връщане – за сметка на АБАКС.

 

ВАЖНО – Условията са валидни за резервации направени в периода от 21.09.2020 до 31.12.2020, за всички програми на АБАКС, като могат да бъдат едностранно прекратени от страна на АБАКС, без предварително предупреждение.w ww www wwww