От 1882 лв.
Още
Ново

Karaiba Sandy Villas 5* LUX

Уютна зелена територия, семпъл стил, ресторант, бар, интернет, басейн, тенис, детска площадка, отлично обслужване.

От 775 лв.
Още
Ново

Cnic Hellinis hotel 3* standard

Малък и уютен хотел, в съвременен стил, с комфортни стаи, ресторант, барове, интернет. Разположен на полуостров Канони, обграден със зелени дървета и цветя, в близост до центъра на столицата.

От 1270 лв.
Още
Ново

Labranda Sandy Beach Resort 5* LUX

Огромна територия на първа линия, безплатни чадъри и шезлонги на най-големия пясъчен плаж на острова, комфортни стаи, барове, ресторанти, анимация, басейни, мини аква парк.

От 966 лв.
Още

Dassia Holiday Club 3* Standard

Уютна територия, комфортни стаи, басейн, интернет, ресторант, барове, качествено обслужване.

От 1018 лв.
Още

Alexandros hotel 4* Standard

В близост до столицата и летището, панорамна гледка към морето и остров Понтикониси, удобни стаи, ресторант, барове, басейн, интернет.

От 996 лв.
Още

Golden Sands hotel 3* standard

Golden Sands 3* се намира в южната част на остров Корфу в курорта Agios Georgios. Хотелът е разположен в близост до красив пясъчен плаж, а на пешеходно разстояние се намират и различни ресторанти, барове и магазини. Спирка на градския транспорт, откъдето автобуси тръгват за почти всички точки на острова и най-вече за столицата, се намира пред самия хотел.

От 1114 лв.
Още
Ново

Labranda Blue Bay 4* Premium

Отлична локация – на плажа Ialyssos на западното крайбрежие на острова. Предлага на гостите си висококачествени и разнообразни услуги и удобства. Различни заведения за хранене, много спортни съоръжения, удобства и аквапарк.
Безплатни шезлонги и чадъри на плажа.

от 1215 лв.
Още
Ново

Sentido Apollo Palace 4* standard , о-в Корфу 2022

Хотелски комплекс на около 100 метра от пясъчен плаж, с огромна зелена територия, построен в традиционен стил и се състои от 18 малки сгради. Цялата площ е покрита с тревни площи, рози, жасмин, карамфил. Плувни басейни и ресторанти, амфитеатър, спортни и вечерни забавления, детски клуб. Удобни стаи и услуги от висок клас.

От 1265 лв.
Още
Ново

Labranda Marine Aquapark 4* standard

Хотелът разполага с плувни басейни, аквапарк и е предпочитано място за семейна почивка и отдих.

Oт 1378 лв.
Още
Ново

Messonghi Beach 3*

Огромен хотелски комплекс на първа линия. Обширна зелена територия, мини-воден парк, ресторанти и барове, басейни, магазини, детски басейни, достъп до интернет, детски мини клуб, различни видове спорт, анимация и тематични вечери.