От 2583 лв.
Още

ЕКЗОТИЧНА ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В КЕНИЯ

Източна Африка, на брега на Индийския океан, магичната Кения – хармония между суровата земя, усмихнатите и приветливи хора, и животните, като от страница на стар пътепис! Една история, която можете да направите своя! Фото сафари в невероятните паркове, гмуркане в тюркоазените води на кенийското крайбрежие и още толкова много сред лукса на селектираните ни хотели.

От 3397 лв.
Още

Кения от А до Я – Сафари и почивка на брега на океана

Една програма, която обхваща всичко от Кения – прекрасни плажове, сафарита до вътрешната част, емоции за цяло живот. Съчетана с перфектно обслужване, ликсозни хотели и опитни екскурзоводи.

От 2651 лв.
Още

ЕКЗОТИЧНА ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В КЕНИЯ, Baobab Beach Resort and Spa 4* Premium

Сред местната растителност и екзотичните кокосови палми се простира над 500 метра златна плажна ивица, предлагаща луксозна почивка.

От 2784 лв.
Още

ЕКЗОТИЧНА ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В КЕНИЯ, Leopard Beach Resort & Spa 5* Lux

Водещ курорт на Африка за 2019 г., разположен на плаж в района на Диани, тропически градини, просторни климатизирани стаи, шест ресторанта и невероятни гледки към хоризонта.

От 2838 лв.
Още

ЕКЗОТИЧНА ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В КЕНИЯ, Neptune Village Beach Resort & SPA 4* Superior

Хотелът, който предлага една от най-обширните плажни ивици в Кения, разположен по плажовете на Диани, с отлични отзиви за гостоприемство, уют и обслужване. Идеален за семейства.

От 2583 лв.
Още

ЕКЗОТИЧНА ALL INCLUSIVE ПОЧИВКА В КЕНИЯ, Traveller’s Beach Hotel 4* Lux

Разположен на самия морски бряг, предлагащ пет ресторанта и три бара, безплатен Wi-Fi, три басейна за възрастни и два детски басейна – перфектният избор за семейства с деца.