от 2629 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – 7 нощувки

Занзибар те очаква с едни от най-красивите плажове на Земята, с бял, фин пясък. Идеални температури и обслужване с усмивка през цялата година. Всички хотели на едно място.

от 4465 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – NEPTUNE PWANI BEACH RESORT & SPA 5* Premium

Разположен на самия морски бряг в района на Кивенгва, безкомпромисно качество на обслужването, 6 ресторанта, приказни бели плажове и богата анимационна програма.

От 2916 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – Reef & Beach Resort 4* Superior

Разположен в югоизточната част на острова, изцяло реновиран през 2020 г., с просторни стаи, 600 метра плажна ивица, 3 басейна, 2 бара и 2 ресторанта за всеки вкус.

От 4614 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – RIU Palace Zanzibar 5* LUX

На най-северната част на острова, с незабележими приливи и отливи, част от престижната верига RIU, огромна зелена територия, 3 басейна, СПА център и тематични вечери.

от 3628 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – TUI Blue Bahari Zanzibar 5* Superior

Разположен в района на Кивенгва, изцяло реновиран през 2021 г., идеален за семейства с деца, с комфортни стаи, 3 басейна, 5 ресторанта и детска зона за максимален релакс.

от 3076 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – Uroa Bay Resort 4* Superior

Хотел без забележка, с вкусна и разнообразна храна, отлично поддържан собствен плаж, просторни и комфортни стаи, два басейна за малки и големи и обслужване без забележка!

От 3210 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – VOI Kiwengwa 4* Superior

Един от най-търсените хотели за предишния сезон, част от веригата Bravo, което гарантира качество на обслужването и с уникално местоположение по плажовете на Кивенгва.

от 2969 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – Zanzibar Bay Resort 4* Superior

Построен в автентичен африкански стил, на първа брегова линия, с просторни и комфортни стаи, огромен басейн, идеален както за двойки така и за семейства с деца.