От 939 лв.
Още
Промо!

Всички оферти – Нова Година в Тунис

Вижте всички хотели и цени събрани на едно място.

От 1110 лв.
Още
Промо!

Golden Tulip Taj Sultan 5* Lux, Тунис

Ясмин Хамамет отваря своето сърце за вас за да откриете очарованието на перлата на средиземноморието – Тунис. Golden Tulip Taj Sultan Resort 5* е истиски баланс между модерност и традиции, и ви позволява да релаксирате и да усетите духа на Тунис.

От 939 лв.
Още
Промо!

Riadh Palms 4* Superior, Тунис

Riadh Palms 4* е на 3 минути пеша от плажа. Разположен сред палмови дървета, в непосредствена близост до един от най-красивите плажове на Тунис. Riadh Palms 4* предлага комфортно настаняване с модерни съоръжения в центъра на Сус. Гостите на хотела, много харесват местоположението му и му дават отлична оценка.

От 580 лв.
Още
Промо

Le Royal Hammamet 5* Lux , Тунис – от Варна

Посрещенете дългоочакваните празници на брега на морето в Хамамет.

От 989 лв.
Още
Промо!

Lella Baya Thalasso 4* SUPERIOR, Тунис

Lella Baya е разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет. Със своята традоционна архитектура, изглед към морето и площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване, комплекстър се превърща в малка райска градина.

От 1130 лв.
Още
Промо!

Steigenberger Marhaba Thalasso 5* Lux , Тунис

Посрещнете коледните празници в несравним лукс на брега на морето. Steigenberger е от едноименната световна верига, което гарантира не само оправдаване на очакванията, а задминаването им във всеки един аспект.