от 1041 лв.
Още

Перлите на Мароко и Андалусия

Една екскурзия на два континента. Потопете се в атмосферата на арабските приказки в Мароко с включено посещение на Шефшауен и Танжер и се наслади на красивата и страстна Андалусия.

От 1451 лв.
Още

Пътеките на Андалусия и Магреба

Невероятна възможност да разгледате прелестите на Андалусия – испанския юг, както и да се насладите на очарованието на Мароко с приказните градове като Маракеш, Танжер, Шефшауен и много други с минимални преходи.

От 1418 лв.
Още

Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко

Една програма, която ще разкрие прелестите на Мароко с повече време в розовият Маракеш, синият Шефшауен, чарът на Португалия със запомнящият се Лисабон и мистерията на Испания със Севиля и страстното фламенко.

От 1442 лв.
Още

МАРОКО – ПУСТИНЯТА САХАРА И ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ

Една програма с безброй цветове и лек пустинен привкус – единствена и уникална програма за България с 2 нощувки в невероятния розов град, Маракеш, за да се насладите напълно на истинските багри на Мароко. Повече време, по-малко път.

От 1456 лв.
Още

МАРОКО, ИМПЕРСКИТЕ СТОЛИЦИ – ОЛЕКОТЕН UNESCO ТУР

Магията и мистиката на Мароко оживяват в продължение на осем завладяващи дни, опознаващи впечатляващите императорски градове в последното царство на Северна Африка. Посетете великолепните градове Маракеш, Фес, Мекнес, Рабат и Казабланка.