От 1909 лв.
Още
Ново предложение

Съкровищата на Египет – Луксозен тур

Екскурзия наситена с посещения, които ще Ви разкрият тайните на Древния Египет. Потопете се в митовете и легендите за великите фараони, снимайте се до едно от чудесата на света Египетските Пирамиди и Сфинкса, посетете и люлката на древните цивилизации Александрия.

от 1634 лв.
Още
Ново предложение

Египет от А до Я – КОЛЕДЕН и НОВОГОДИШЕН луксозен круиз по Нил + Кайро и Хургада, чартъри от София и Варна

Подарете на Вас и любимите хора незабравими спомени за коледно-новогодишните празници с невероятен круиз по река Нил и египетските перли Кайро и Хурага! Потопете се в магията на древен Египет с включените в цената Луксор и долината на царете, Асуан и недовършеният Обелиск, храмът на Хор в Едфу и храмът на Собек в Комб Омбо както и други допълнителни екскурзии!

от 694 лв.
Още
Нова предложение

Нова година в Анталия с чартър от София

Прекарайте новогодишната вечер в отличен хотел, с професионално обслужване, богато меню и интересна програма в незабравимата Анталия!

от 1043 лв.
Още

Нова година в Рим

Рим, или Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот.

от 1049 лв.
Още
Промо оферта

Нова година в Коста Дел Сол

Андалусия – испанският юг; тук е Севиля с нейните бръснари, Гранада с мавърските принцеси, Малага – градът благословен от слънцето, пищно осветен и осеян с булеварди и високи палмови дървета, с бурен и оживен нощен живот.

От 1472 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ на ИЗРАЕЛ – Програма с 5 нощувки

Само за 5 дни ще се насладим на красотата на Израел, като освен природните забележителности, ще акцентираме на всички основни и важни места от живота на Исус Христос.

от 1484 лв.
Още
Нова програма

Великолепието на имперските градове – НОВА ГОДИНА В МАРОКО 2019/2020

Незабравимо мароканско приключение за новогодишните празници! Фес, Рабат, Казабланка и Маракеш заедно с невероятните градини на Мажорел!

от 1197 лв.
Още

Нова година в Тунис

Посрещнете новата година в ориенталски стил в необикновения Тунис!

от 860 лв.
Още
Нов хотел

НОВА ГОДИНА В ПАЛЕРМО, СИЦИЛИЯ

Палермо е столицата на Сицилия, която е най-големия и най-населен остров в Средиземно море. През вековете острова е бил владение на различни цивилизации – римляни, картагенци, византийци, гърци, араби, нормани, испанци. И така в наши дни острова и града са една уникална, екзотична комбинация от различни култури. Това го прави разнообразен, интересен и изключително атрактивен.

от 862 лв.
Още
Промо оферта

НОВА ГОДИНА В КАТАНИЯ, СИЦИЛИЯ

Катания е разположена на източния бряг на Сицилия. Интересен факт за града е, че е бил заливан от лава от вулкана Етна 7 пъти до сега и винаги е построяван наново. Това, заедно с факта, че тук е кръстопът на цивилизации, Сицилия е била завладявана последователно от Гърци, римляни, византийци в древни времена и от французи и испанци през Ренесанса, я прави магнетична и интересна дестинация за екскурзия и и почивка.

От 930 лв.
Още

НОВА ГОДИНА ВЪВ ВИЕНА

Насладете се на новогодишните празници в невероятната Виена!

От 1310 лв.
Още

Нова година в Кайро и Хургада – перлите на Египет, чартъри от София и Варна

Магията и мистиката на Египет оживяват в продължение на осем завладяващи дни, опознаващи величествените кътчета на това райско място. Насладете се на неповторими приключения, приятна атмосфера и прекрасен пясъчен плаж.

От 1893 лв.
Още

Израел и Йордания

Програма, предоставяща възможността да се посетят най-невероятните места от перлите на Близкия изток – Израел и Йордания.

от 1900 лв.
Още

НОВА ГОДИНА В ДУБАЙ

Избягайте от студените дни и се потопете в атрактивният и модернистичен свят на един от най-луксозните градове в света! Тук се намират най-големият мол в света, най-високата сградата в света, най-луксозният хотел в света и много други уникални атракции, които можете да посетите само в Дубай.