от 1043 лв.
Още

Нова година в Рим

Рим, или Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот.

от 1220 лв.
Още
Нова програма

Нова година в Палермо, Сицилия с полет от Варна

Палермо и Сицилия притежават множество шедьоври от различни периоди – римска, готическа, ренесансова и барокова архитектура, както и такива на модерното изкуство.

от 1049 лв.
Още
Нова програма

НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ

Андалусия – испанският юг; тук е Севиля с нейните бръснари, Гранада с мавърските принцеси, Малага – градът благословен от слънцето, пищно осветен и осеян с булеварди и високи палмови дървета, с бурен и оживен нощен живот.

от 1484 лв.
Още
Нова програма

Великолепието на имперските градове – НОВА ГОДИНА В МАРОКО 2019/2020

Незабравимо мароканско приключение за новогодишните празници! Фес, Рабат, Казабланка и Маракеш заедно с невероятните градини на Мажорел!

от 829 лв.
Още
Нова програма

Нова година в Анталия с чартър от Варна

Прекарайте незабравима Нова година в хотели с отлични отзиви, невероятна храна и топ локация!

от 829 лв.
Още
Нова програма

Нова година в Анталия с чартър от София

Прекарайте незабравима нова година в хотели с отлични отзиви, вкусна храна и топ местоположение!

от 1172 лв.
Още
Нова програма

Нова година в Тунис

Посрещнете новата година в ориенталски стил в необикновения Тунис!

от 1192 лв.
Още

ALL INCLUSIVE почивка в Хургада за Нова Година

Прекарайте с нас една незабравима ALL INCLUSIVE Нова година в Хургада, Египет!

от 1190 лв.
Още

НОВА ГОДИНА В ПАЛЕРМО, СИЦИЛИЯ

Палермо е столицата на Сицилия, която е най-големия и най-населен остров в Средиземно море. През вековете острова е бил владение на различни цивилизации – римляни, картагенци, византийци, гърци, араби, нормани, испанци. И така в наши дни острова и града са една уникална, екзотична комбинация от различни култури. Това го прави разнообразен, интересен и изключително атрактивен.

1090 лв.
Още

НОВА ГОДИНА В КАТАНИЯ, СИЦИЛИЯ

Катания е разположена на източния бряг на Сицилия. Интересен факт за града е, че е бил заливан от лава от вулкана Етна 7 пъти до сега и винаги е построяван наново. Това, заедно с факта, че тук е кръстопът на цивилизации, Сицилия е била завладявана последователно от Гърци, римляни, византийци в древни времена и от французи и испанци през Ренесанса, я прави магнетична и интересна дестинация за екскурзия и и почивка.

От 930 лв.
Още

НОВА ГОДИНА ВЪВ ВИЕНА

Насладете се на новогодишните празници в невероятната Виена!

От 1239 лв.
Още

КОЛЕДА В ЕГИПЕТ 2019

Коледа в Хургада – слънце и море.

От 1310 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ – Хургада и Кайро за НОВА ГОДИНА с чартъри от София и Варна

Магията и мистиката на Египет оживяват в продължение на осем завладяващи дни, опознаващи величествените кътчета на това райско място. Насладете се на неповторими приключения, приятна атмосфера и прекрасен пясъчен плаж.

от 1950 лв.
Още

НОВА ГОДИНА В ДУБАЙ

Избягайте от студените дни и се потопете в атрактивният и модернистичен свят на един от най-луксозните градове в света! Тук се намират най-големият мол в света, най-високата сградата в света, най-луксозният хотел в света и много други уникални атракции, които можете да посетите само в Дубай.