От 1909 лв.
Още
Ново предложение

Съкровищата на Египет – Луксозен тур

Екскурзия наситена с посещения, които ще Ви разкрият тайните на Древния Египет. Потопете се в митовете и легендите за великите фараони, снимайте се до едно от чудесата на света Египетските Пирамиди и Сфинкса, посетете и люлката на древните цивилизации Александрия.

STOP
Още

ЕГИПЕТ от А до Я, Луксозен Круиз по Нил – Ексклузивен вариант със самолет

Екскурзия наситена с посещения, които ще Ви разкрият тайните на Древния Египет. Потопете се в митовете и легендите за великите фараони, снимайте се до едно от чудесата на света Египетските Пирамиди и Сфинкса, изкарайте 3 емоционални дни на Круиз по Нил с луксозен кораб.

От 1318 лв.
Още

ЕГИПЕТ от А до Я – Луксозен Круиз по Нил + Кайро + Хургада

Екскурзия наситена с посещения, които ще Ви разкрият тайните на Древния Египет. Потопете се в митовете и легендите за великите фараони, снимайте се до едно от чудесата на света Египетските Пирамиди и Сфинкса, изкарайте 3 емоционални дни на Круиз по Нил с луксозен кораб.

От 876 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, CAESAR PALACE HOTEL & AQUA PARK 5* – Хургада + Тур на Кайро

Хотел Caesar Palace & Aqua Park 5* е необикновен и уникален хотел намиращ се на брега на Червено море. Предлага спираща дъха гледка към безкрайните води на Червено море.

от 1316 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, JAZ CASA DEL MAR RESORT 4* – Хургада + тур на Кайро

Jaz Casa Del Mar Resort 4* се намира само на 10 минути разстояние с кола от летището на Хургада и на 15 минути разстояние с кола от центъра на Хургада. 4-звездният резорт е с прекрасно местоположение за незабравима почивка, със собствен пясъчен плаж.

от 1159 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, SEA GULL BEACH RESORT 4* – Хургада + тур на Кайро

Незабравима почивка на брега на Червено море сред слънце, плаж, пясък и вълни и с възможност за отдих и релакс.

от 1285 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, MERCURE HURGHADA HOTEL 4* – Хургада + тур на Кайро

Хотел Mercure Hurghada 4* е иделаният вариант за вашата почивка, подходящ е за семейства с деца, предлагащ различни спортни занимания, детски клуб, няколко ресторанта и бара.

От 980 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, GOLDEN 5 EMERALD RESORT 5* – Хургада + тур на Кайро

Хотел Golden 5 Emerald Resort 5* е уникален хотел намиращ се на брега на Червено море. Предлага спираща дъха гледка към безкрайните води на Червено море. Хотел Golden 5 Emerald Resort 5* е разположен на стратегическо място южно от курорта Хургада, заобиколен от красива природа и прекрасни пясъчни плажове. На брега на Червено море, хотел Golden 5 Emerald Resort 5* предлага на своите клиенти лесен достъп до плажната ивица на курорта.

от 1044 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, DESERT ROSE RESORT 5*, Хургада + тур на Кайро

Desert Rose 5* се намира само на 15 минути разстояние с кола от летище на Хургада. 5-звездният резорт се простира на 300 000 м² с грандиозни гледки към тучни градини, басейни, аква парк и лазурно-синьото море. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка, със собствен пясъчен плаж със златист пясък.

От 928лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, PALM BEACH RESORT 4* – Хургада + тур на Кайро

Palm Beach Resort 4* е обзаведен в модерен стил, а обстановката и атмосферата са традиционни за Египет. Хотелът разполага с прекрасни гледки към Червено море, с 2 басейна, собствен пясъчен плаж и клуб по гмуркане.

oт 918 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT & SPA 4*- Хургада + тур на Кайро

Sunny Days El Palacio се намира на 9 км от международното летище на Хургада и на 3 км от центъра на Хургада.

От 1362 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, Jaz Aquamarine 5* PREMIUM – Хургада + тур на Кайро

Ненадминат лукс и множество удобства с най-високо качество!

от 906 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, COMPLEX HAWAII 5* – Хургада + тур на Кайро

Complex Hawaii 5* е популярен със страхотната си градина, аква-парк и плаж.

От 1009 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, SEA STAR BEAU RIVAGE 5* STANDARD – Хургада + тур на Кайро

Хотелът се намира на 15 км от Сакала – модерният център на град Хургада. Международно летище Хургада е на 10 километра от хотел Sea Star Beau Rivage.

От 938 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, SAMRA BAY RESORT 5* PREMIUM – Хургада + тур на Кайро

Хотел Samra Bay Resort & Spa 5* е разположен на златния плаж в новата част на курорта Хургада. Хотела предлага лесен достъп до централните части на Хургада и го прави изключително удобен за самостоятелни разходки и забавления.

От 1009 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, MARLIN INN AZUR RESORT 4* – Хургада + тур на Кайро

Хотелът с най-доброто съотношение цена-качество и с едно от най-добрите разположения в Хургада.

От 969 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, PHARAOH AZUR RESORT 5* – Хургада + Тур на Кайро

5-звездения хотел Pharaoh Azur Resort се намира в град Хургада, който разполага със собствен пясъчен плаж, открит и закрит басейн, фитнес център. Предлага също отлични възможности за гмуркане.

От 928 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, HURGHADA LONG BEACH RESORT 4*- Хургада + Тур на Кайро

Хотелски комплекс Hurghada Long Beach Resort 4* е удобно разположен, на 6 минути от плажа и на по-малко от 15 минути с кола от летище Хургада. В комплекса има безплатен паркинг.

От 980 лв.
Още
Промо оферта

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, JASMINE PALACE RESORT 5* – Хургада + Тур на Кайро

Хотел Jasmine Palace Resort 5* е разположен в южната част на курорта Хургада. Намиращ се на първа брегова ивица на Червено море, хотелът предлага прекрасен пясъчен частен плаж и уникален залив.  Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка, със собствен пясъчен плаж със златист пясък.

От 1044 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, CONTINENTAL HURGHADA RESORT 5* Хургада + тур на Кайро

Приятна атмосфера, разнообразие от забавления и прекрасен девствен пясъчен плаж, само на минути пеша от центъра на Хургада.

STOP
Още

ПЕРЛИТЕ НА ЕГИПЕТ, AMC 5* – Хургада + тур на Кайро

Комфорт и лукс за всеки на брега на Червено море. Разнообразни занимания за по-активните или релакс и отдих за по-спокойните.