От 1341 лв.
Още

JAZ SARAYA MAKADI RESORT 5*, Хургада + Тур на Кайро, от Варна

Потопете се в 5* разкош на брега на Червено море. Хотел Jaz Saraya Makadi 5* е част от известната верига Jaz Hotels и се намира в южната част на курорта Хургада – известен със своите ненадминати предложения за гмуркане и уиндсърфинг.

От 1047 лв.
Още

HURGHADA LONG BEACH RESORT 4*, Хургада + Тур на Кайро, от Варна

Хотелски комплекс Hurghada Long Beach Resort 4* е удобно разположен, на 6 минути от плажа и на по-малко от 15 минути с кола от летище Хургада. В комплекса има безплатен паркинг.

От 1037 лв.
Още

SUNNY DAYS EL PALACIO RESORT & SPA 4*, Хургада + Тур на Кайро, от Варна

Sunny Days El Palacio се намира на 9 км от международното летище на Хургада и на 3 км от центъра на Хургада.

От 1326 лв.
Още

ЕГИПЕТ от А до Я – Круиз по Нил + Кайро + Хургада, от Варна

Една от най-красивите речни долини на планетата е тази на величествената африканска река Нил. Тя пресича цялата територия на Египет от юг на север, от границата със Судан до крайбрежието на Средиземно море. Долината на река Нил е същински оазис насред пустоща. На фона на заобикалящата пустиня Сахара и нейната безкрайна пясъчна шир се открояват потъналите в приятна сянка, прохлада и зеленина крайбрежия на реката.

STOP
Още

GRAND PLAZA RESORT 4* STANDARD, Хургада + Тур на Кайро, от Варна

Grand Plaza Resort 4* се намира само на 5 минути от летището на Хургада, на пешеходно разстояние от хотел Grand Plaza 4* и туристическата алея, и на кратко разстояние с кола от центъра на град Хургада, което го прави идеалният избор сред всички хотели, разположени в местността.

От 1066 лв.
Още

HAWAII RIVIERA RESORT AQUA PARK & SPA 5*, Хургада + Тур на Кайро, от Варна

Hawaii Riviera Aqua Park & Spa 5* е необикновени, уникален хотел намиращ се на брега на Червено море. Предлага спираща дъха гледка към безкрайните води на Червено море. Hawaii Riviera Aqua Park & Spa 5* е разположен на стратегическо място в сърцето на курорта Хургада, заобиколен от главни улици с множество магазини и ресторанти.

От 996 лв.
Още

MARLIN INN AZUR RESORT 4* +, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Хотелът с най-доброто съотношение цена-качетво и с едно от най-добрите разположения в Хургада.

От 1136 лв.
Още

TITANIC PALACE 5* STANDARD, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Хотел Titanic Palace 5* се намира в южния край на Хургада, на собствен частен плаж. Международното летище Хургада е на 10 километра, а разстоянието до центъра на Хургада е 17 километра. Хотелът предлага транспорт до центъра на града няколко пъти дневно.

От 1076 лв.
Още

SAMRA BAY RESORT 4* PREMIUM, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Хотел Samra Bay Resort & Spa 4* е разположен на златния плаж в новата част на курорта Хургада. Хотела предлага лесен достъп до централните части на Хургада и го прави изключително удобен за самостоятелни разходки и забавления.

От 1138 лв.
Още

SEA STAR BEAU RIVAGE 5* STANDARD, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Хотелът се намира на 2 км от Сакала – модерният център на град Хургада. Международно летище Хургада е на 10 километра от хотел Sea Star Beau Rivage.

От 1138 лв.
Още

DESERT ROSE RESORT 5*, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Desert Rose 5* се намира само на 15 минути разстояние с кола от летище на Хургада. 5-звездният резорт се простира на 300 000 м² с грандиозни гледки към тучни градини, басейни, аква парк и лазурно-синьото море. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка, със собствен пясъчен плаж със златист пясък.

От 1286 лв.
Още

CONTINENTAL HURGHADA RESORT 5* ПРЕПОРЪЧАН, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Приятна атмосфера, разнообразие от забавления и прекрасен девствен пясъчен плаж, само на минути пеша от центъра на Хургада.

От 1196 лв.
Още

HILTON HURGHADA RESORT 5* SUPERIOR, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Хотел Hilton Hurghada е разположен на 4 -5 минути пешаходно разстояние от собствен пясъчен плаж и 3 плувни басейна. Намира се само на 10 минути с кола от летище Хургада.

От 1398 лв.
Още

JAZ AQUAVIVA 5* SUPERIOR, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Хотелът се намира в центъра на класическия пустинен оазис Madinat Makadi. Jaz Aquaviva 5* Superior е хотелски комплекс, който се разпростира на 110 000 кв.м. площ. Заливът Сома се намира на 18 км от хотела, Международното летище на Хургада се намира на 30 км, а плажът е разположен на 4 км от хотела.

От 1398 лв.
Още

JAZ AQUAMARINE 5* PREMIUM, Хургада + тур на Кайро, от Варна

Ненадминат лукс и множество удобства с най-високо качество!

От 1524 лв.
Още

JAZ MAKADINA 5* PREMIUM, Хургада + тур на Кайро, от Варна

5-звездният хотел Jaz Makadina заема своя собствена част от плажната ивица на Червено море в Египет и част от хотелския комплекс Madinat Makadi. Хотелът е разположен на 4 км от Jaz Aquaviva 5* Superior и неговия аквапарк Makadi Water World със своите 50 различни водни пързалки и разнообразни забавления за деца.