От 1648 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – DoubleTree by Hilton Hotel Aqaba 5* Standard

Разположен в сърцето на залива на Акаба, на 5 мин от центъра на града и парк Акаба, в близост до плажовете Al-Ghandour и Movenpick, с 5 ресторанта и бара, басейн и високи стандарти на обслужване.

От 2067 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – Movenpick Residence 5* Standard

Модерен хотел в центъра на Акаба, на пешеходно разстояние от частния плаж, с просторни градини, няколко открити басейна и отлична оценка за изхранването. Идеален за двойки и семейства.

От 2165 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – MOUVENPICK TALA BAY RESORT 5* LUX

Разположен в залива Тала, на брега на морето, с център за гмуркане, няколко басейна, единият от които в лагуна стил с водопади и огромен СПА център. Идеален за двойки, семейства и младежи.

От 1526 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – Marina Plaza Hotel Tala Bay 4*

Марина Плаза е четиризведен хотелски комплекс разположен на брега на Червено море като разполага собствен частен плаж. Част от предимствата на хотела са модерни стаи с множество удобства, плажен клуб Tala Bay, 3 открити басейна и др.

От 1212 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – Laverda Hotel 3*

Laverda Hotel 3* се намира на оживено място с множество заведения и магазини. Хотелът се намира също така в близост до Музеят на Акаба и Замъкът Мамлук.

От 2095 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – Hyatt Regency Aqaba Ayla 5*

Намира се на първа линия, в близост до голф клуб. Идеален за семейства с деца и предлага модерно декорирани стаи, страхотна All Inclusive концепция и отлично обслужване.

От 1802 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – GRAND TALA BAY RESORT 5*

GRAND TALA BAY RESORT 5* се намира на първа линия, директно на собствен пясъчен плаж, на Червено море, в близост до Акаба, на 20 км. от международното летище до бизнес и туристически атракции и до търговска зона. В близост до хотела се намира и популярният Морски парк Акаба.

От 1252 лв.
Още

ЙОРДАНИЯ – ПЛАЖ и ВЪЛНУВАЩИ ЕКСКУРЗИИ – Baity Boutique Hotel 4*

Една магическа почивка, която ще ти разкрие спиращата дъха красота на „Изгубения град Петра“ и ще бъдеш пленен от пустинята Уади Рум. Не можеш да устоиш!

От 1886 лв.
Още

Йордания от А до Я от Варна

Едно истинско приключение в пустинята..