От 2224 лв.
Още
Ново

Почивка във Фетие с полет от Бургас 2022 – TUI Sensatori Barut Fethiye 5*, LUX

Предлагайки изискана почивка, която стимулира всичките ви сетива, TUI Sensatori Barut Fethiye 5*, LUX Ви кани да се насладите на ексклузивни услуги, специални привилегии и свежи нови преживявания. Очаква Ви неограничена почивка, изпълнена с чисто нови изживявания за всеки.

От 2430 лв.
Още
Ново

Почивка във Фетие с полет от Бургас 2022 – TUI Magic Life Sarigerme 5*

Разположен в Ортаджа, TUI Magic Life Sarigerme Hotel е само на 20 минути път от летището. Разположен в красив закътан залив, директно на дългия километър, леко наклонен пясъчен плаж. Живописно между борови гори и планините Тавър. Малкото селце Саригерме е на прибл. на 1 км. На 20 км от Ортаджа.

От 2632 лв.
Още
Ново

Почивка във Фетие с полет от Бургас 2022 – Rixos Premium Gocek 5* LUX

Rixos Premium Gocek 5* LUX се намира в сърцето на природния резерват Гьочек Хотелът предлага ол инклузив концепция, съчетаваща изключителни ресторанти и барове, места за забавление от най-висок клас и превъзходни уелнес и спортни съоръжения. Комплексът също така спазва концепцията Adults only и настаняването на деца под 13 г. не е позволено.

От 1592 лв.
Още
Ново

Почивка във Фетие с полет от Бургас 2022 – Club Hotel Letoonia 5* STANDARD

Club Hotel Letoonia 5*, STANDARD се намира на напълно частен Ликийски полуостров с изглед към великолепното Южно Егейско море на южния бряг на Турция. Общата дължина на плажовете е 2 км. За любителите на активния отдих има тенис кортове, фитнес клуб, школа по уиндсърф и разнообразни други занимания за всеки вкус. Успешно съчетава активната почивка с приятна домашна атмосфера.

От 1524 лв.
Още
Ново

Почивка във Фетие с полет от Бургас 2022 – Holiday Village Turkey 4*

Хотел Holiday Village Turkey се намира в Серигерме в Мугла, Турция.
Ваканционно селище Саригерме се намира на 2 км от центъра на Саригерме, на 15 км от летище Бодрум, на 16 км от центъра на Ортаджа и на 92 км от центъра на Мугла.

От 1290 лв.
Още
Ново

Почивка във Фетие с полет от Бургас 2022 – Club Tuana 5* LUX

Club Tuana 5* LUX е разположен в едно уникално кътче на град Фетие там където се срещат Егейско и Средиземно море, на самия морски бряг и разполага с частен плаж. Хотелът е предпочитан от семейства, заради съораженията, които предлага на моркия бряг, стаите, които са разположени в триетажни сгради, големите детски площадки и безопасната среда.

От 1536 лв.
Още
Ново

Почивка във Фетие с полет от Бургас 2022 – Jiva Beach Resort 5* SUPERIOR

Хотелът се намира в перлата на Турция – курорта Фетие, на 5 км от центъра на град Фетие. Безупречното обслужване, стилното обзавеждане, спокойната атмосфера, гурме преживявания и множеството развлечения, които предлага Jiva Beach Resort 5*, SUPERIOR ще направят вашата ваканция незабравима.