От 863 лв.
Още
Ново

Почивка в Бодрум 2022 – Tiana Beach Resort 3*

Малък приветлив хотел с хубава зелена градина и собствен пясъчен плаж Разположен е на брега на морето в района на курорта Тургутрейс. Подходящ за двойки и семейства с малки деца.

От 846 лв.
Още
Ново

Почивка в БОДРУМ 2022 – Salmakis Resort & Spa 5*

Невероятен хотел, разположен в живописен залив, терасите му се спускат към морето. Подходящ за двойки от всички възрасти и за семейства с деца.

От 712 лв.
Още
Ново

Почивка в БОДРУМ 2022 – AYAZ AQUA BEACH 4* STANDART

Спокоен и тих хотел с приятна атмосфера, подходящ за семейства с деца. Собствен плаж.

От 1467 лв.
Още
ПРОМО

Почивка в БОДРУМ 2022 – TUI Magic Life Bodrum 5*

Хотелът се намира в Бодрум, на първа линия, на 8 км от гр. Бодрум. Летището в Бодрум е на 45 км и трансферът е около 40 минути. Особено подходящ за младежи и семейства, търсещи активна почивка, с много спортни дейности – финес курсове, тенис, футбол и водни спортове, както и активни дневни и вечерни забавления.

От 925 лв.
Още
Ново

Почивка в БОДРУМ 2022 – Dragut Point South 4*

Dragut Point South Hotel се намира в една от най-красивите крайбрежни зони в Тургутрейс. Разполага с частен плаж.

От 999 лв.
Още
Ново

Почивка в Бодрум 2022 – VERY CHIC HOTEL 5* Superior – ADULTS ONLY

Very Chic Hotel – в него ще намерите персонализиран подход за комфорт и удовлетворение на гостите, търсещ истинското спокойствие. Ресторант, управляван от опитни готвачи, открояващ се със своите гурме вкусове. Хотелът е подходящ за тези, които желаят почивка в пълна хармония с природата.

От 815 лв.
Още
Ново

Почивка в БОДРУМ 2022 – YELKEN MANDALINCI SPA & WELNESS HOTEL 4*

Хотелът е разположен в местността Тургутрейс, на брега на морето. Центърът на град Бодрум с корабното и яхтеното пристанище е на 18 километра.

От 846 лв.
Още
Ново

Почивка в БОДРУМ 2022 – KADIKALE RESORT & SPA 5*

Лукс и комфорт от категория пет звезди очаква гостите на хотел Kadikale Resort, разположен на брега на морето, на 3 км от туристическа зона Тургутрейс и на 18 км. от центъра на топ курорта Бодрум. Приятна атмосфера, Аll inclusive, водни пързалки. Хотелът е подходящ за семейна почивка!