Полезно за партньори

АБАКС не работи директно с крайни клиенти. Програмите на туроператор АБАКС се продават в цялата страна, в офисите на оторизирани агенции. 

Предлагаме различни варианти за вграждане на офертите на АБАКС, в зависимост от индивидуалните нужди и желания на всеки един агент.

Вграждането на офертите на АБАКС чрез White Label, създаден и модериран с оферти изцяло единствено по Ваше желание, чрез профила Ви в b2b.abax.bg, винаги е било БЕЗПЛАТНО и ще остане такова занапред.

Това което трябва да направите е да изпратите съобщение до info@abax.bg, в което заявявате че искате да Ви бъде активиран достъп до White Label генератора.

Инструкции за създаване на лейбъл ще откриете в този файл (.doc).

*За да получите повече от един код за вграждане и за други подробности, отново трябва да се свържете с нас чрез имейл info@abax.bg или контактите.

Имате възможност за вграждане на офертите ни и чрез популярните бизнес решения за туроператори и турагенти на утвърдените ни партньори в сферата на туризма за специализирани уеб продутки и уеб дизайн като:

  • ЦРС - чрез Туроператор ПРО и Туроператор ПРО 1 (повече информация може да откриете тук).
  • Простудио – чрез xLabel и TravelB2B (повече информация може да отркиете тук и тук).
  • Уебдизайн – чрез White Label и PeakView (повече информация може да отркиете тук и тук).

*Всички наши партньори, освен споменатите решения за вграждане на туристически оферти, предлагат и други варианти като XML интеграция, както и широка гама от потенциално полезни за продукти свързани с цялостна изработка и дизайн на уеб сайт свързан с туризма, финансово-счетоводни модули, конкретни търговски и маркетинг модули, SEO оптимизация, мобилни приложения и др.

Примерни варианти за вграждане:

 

За повече информация – очакваме Ви на info@abax.bg!