Полезно за агенти

АБАКС не работи директно с крайни клиенти. Програмите на туроператор АБАКС се продават в цялата страна, в офисите на оторизирани агенции. 

Специално за всички колеги предлагаме варианти за интегриране на програмите на АБАКС във свойте сайтве.

Вграждането на програмите е напълно БЕЗПЛАТНО. Имате избор за вграждане чрез следните модули – xLabel предоставен от Про Студио; Peak View и XML предоставени от Уеб Дизайн и White Label, извличащ информация директно от нашата резервационна система.

White Label от резервационната система на АБАКС - най- препоръчвания от нас вариант за вграждане на нашите оферти. Тъй като информацията се изтеглия директно от нашата резервационна система, информацията по програмите се актуализира без забавяне. В случай на промяна на цени, при актуализирането им в нашата система, те се отразяват веднага в White Label-a, които вие имате. Също така, този лейбъл предлага вграждане на програми по ваше желание – може да използвате лейбъл с всички наши програми, да селектирате определени програми или да генерираме лейбъл за всяка почивка по отделно.

Примери:

Peak View от Уеб Дизайн – подходящ за тези, които желаят да имат всички оферти от една дестинация или да оптимизират всяка една оферта по отделно.

Пример:

XML от Уеб Дизайн – подходящ за всички, които желаят да извлечат максимално полза от бързото обновяване на цените през Peak View със съчетание на запазване на пълния облик и интеграция в своя сайт.

xLabel от Про Студио – подходящ за тези, които желаят да имат всички оферти от една дестинация на една страница, като в един лейбъл се съдържат всички наши програми, които са свързани с нея. При този метод, съдържанието на лейбъла не може да бъде редактирано от страна на агента.

Примери:

При желание от Ваша страна за инсталиране на някой от посочените методи по-горе, моля изпратете заявка на sales@abax.bg