от 1099 лв.
Още
НОВО

(II) ТУНИС от А до Я с полет до остров Джерба

Приключение и разнообразие, почивка и екскурзия, непознато и различно, море и пустиня – всичко в едно – Тунис от А до Я с полет до остров Джерба! Предизвикайте се и се насладете…

От 920 лв.
Още
Промо

ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ и приятели – Vincci Nozha Beach 4* PLUS

Програмата 55+ и приятели включва настаняване в ексклузивния за Абакс Vincci Nozha Beach, както и екскурзията до Тунис, Картаген и Сиди Бу Саид. Условие за резервация по програмата е поне един от пътуващите да бъде над 55 г.

От 570 лв.
Още

АLL Inclusive – Почивки в Тунис

Зашеметяваща брегова линия, жизнена култура и богата история, не е изненадващо, че Тунис е дестинация на избор за милиони летовници.

От 1058 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Blue Marine Hotel & Thalasso 5* LUX

Разположен в сърцето на Ясмин Хамамет, със собствено пристанище, над 250 стилни стаи, 4 басейна за малки и големи, 4 ресторанта и множество барове за всеки вкус, ежедневна анимация.

От 1114 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Delphino Beach 4* Premium

Хотел, насочен към семейният уют, с детски кът, просторни градини, кацнал на плитък пясъчен плаж, с множество басейни за малки и големи, 5 ресторанта за всеки вкус и нощен клуб.

Oт 1176 лв.
Още
Супер промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Iberostar Averroes 4* PREMIUM

Част от веригата Iberostar, на собствен пясъчен плаж, просторни стаи, гурме местни и международни ястия, голям открит басейн, СПА център и висококачествено обслужване.

Oт 1297 лв.
Още

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Iberostar Diar El Andalous 5* PREMIUM

Един от най-предпочитаните семейни хотели, наскоро реновиран, с красиви градини, директен достъп до частен плаж, 372 луксозно обзаведени стаи и отлично обслужване.

От 1359 лв.
Още

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Iberostar Kantaoui Bay 5* PREMIUM

Петзвезден лукс на брега на морето, предлагащ всичко необходимо за семейната почивка – 358 просторни стаи, пясъчен плаж, открити басейни, ресторант с местни и междунаросни ястия.

От 890 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Lella Baya Thalasso 4* Premium

Lella Baya е разположен само на няколко минути от новата Медина в туристическия курорт Яшмин Хамамет. Със своята традоционна архитектура, изглед към морето и площ от 3 хектара, от които 20% са предназначени за озеленяване, комплекстър се превърща в малка райска градина.

От 711 лв.
Още
Супер промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Marhaba Club 4* STANDARD

Разположен в сърцето на Сус, с огромна територия, на самия морски бряг, с над 280 уютни стаи, 3 ресторанта с ненадминати ястия, открити басейни и мини аквапарк за децата.

Oт 977 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive – Почивки в Тунис – Occidental Sousse Marhaba 4* Superior

Хотелът предлага собствен пясъчен плаж, спортни съоръжения и анимация за деца и възрастни. Подходящ е за семейства с деца и за двойки.

От 834 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Riadh Palms 4* Standard

Традиционна тунизийска архитектура, като в приказките на Шехерезадa. Идеална локация в Ясмин Хамамет – на първа линия и в същото време на около 200 метра от новата медина, Costa Mall и тематичния парк Carthage Land.

От 570 лв.
Още
Супер промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Samira Club 3* Standard

Част от известа международна верига, в спокоен район на Хамамет, заобиколен от градини и палми, с пясъчен плаж, просторни стаи и висококачествено обслужване. Предпочитан от семейства.

От 1114 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Sentido Phenicia 4* SUPERIOR

Разположен директно на широк пясъчен плаж, потънал в зелени градини, с елегантно обзаведени стаи, външни басейни за малки и големи, високо ниво на обслужване и гостоприемство.

От 1182 лв.
Още
Супер промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Steigenberger Marhaba Thalasso 5* LUX

Лукс и удобства от най-висок клас! Предпочитан от двойки, заради спокойната атмосфера, пясъчния плаж, откритите басекни и отличната кухня във всички 5 ресторанта.

От 1076 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – TUI Magic Life Africana 5* Premium

Лукс на брега на морето! Хотел потънал в зеленина, предлагащ забавления за малки и големи – басейни с пързалки, пясъчен плаж, детска прощадка, 4 ресторанта и 6 бара и вечерна анимация.

От 848 лв.
Още
Супер промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Vincci Marillia 4* Premium

Перфектна локация в Хамамет, на няколко минути от новата медина, с широка пясъчна ивица, просторни стаи, 3 басейна, богата анимационна програма. Подходящ както за семейства, така и за двойки.

От 799 лв.
Още
Промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Vincci Nozha Beach 4* PLUS

Подходящ за семейства с деца, хотелът е един от най-предпочитаните заради своята All Inclusive концепция. Разполага с приказен пясъчен плаж, открит басейн, мини клуб и уютни стаи.

От 783 лв.
Още
Супер промо

АLL Inclusive Почивки в Тунис – Zodiac Hotel 4* STANDARD

Малък, уютен хотел в сърцето на Ясмин Хамамет, ня няколко минути от частен плаж, с напълно реновирани стаи, открит и закрит басейн и аквапарк за най-малките посетители.