От 3736 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Adaraan Club Rannalhi 4* LUX

Adaaran Club Rannalhi 5* е сред най-добрите хотели на Малдивите и се намира ексклузивно на върха на атола Южен Мале. Уникалното му местоположение предлага достъп до девствени плажове, отлични възможности за гмуркане и спокойна обстановка с лесен достъп до столицата Мале.

От 3783 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Adaraan Select Hudhuranfushi 4*

Насладете се на почивка в тропиците отвъд всички сравнения с Adaaran Select Hudhuran Fushi 4*. Благословен с процъфтяваща растителност и девствени води, остров Бяло злато се намира на спокойно уединено място на атола Северно Мале.

От 3196 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Bandos Maldives 4* LUX

Bandos Island Resort е с оптимално съотношение цена-качество и сред най-изгодните предложения на Малдивите. Перфектно обслужване, голяма териотрия и уникален център за водни спортове.

От 4388 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Cinamon Velifushi 5* LUX

Препоръчан хотел за любителите на гмуркането. Разположен в атола Baaby – регион, известен със своя красив морски живот. Стилен, луксозен, приказен – все определения за перфектната почивка.

От 4198 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Ellaidhoo Maldives by Cinnamon 4* LUX

Разположен на едноименния остров, в сърцето на атола Ари – предлага почивка и спокойствие, а за изследователите по душа възможност за изследване на уникалната флора и фауна на Индийския океан

От 2625 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Kaani Palm Beach 4* Premium

Най-добрата програма за Малдивите – с включен шнорхелиг тур, нощен риболов и регулярна възможност да се посещава плаващ бар, сервиращ алкохол.

От 4702 лв.
Още

Почивка на Малдиви, KURAMATHI ISLAND RESORT 5* LUX

Разположен в Расду Атол, Kuramathi Maldives предлага прекрасна почивка на Малдивите с уникални изкушения, подходящи за всеки вкус. Независимо дали сте двойка на романтична почивка или сте с цялото семейство, за да прекарате време заедно, Kuramathi има какво да ви предложи.

От 3599 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Kurumba 5* LUX

Kurumba Maldives * се намира на частен тропически остров от атола Северен Мале и впечатлява с красиви бели пясъчни плажове, опасани с живописни кокосови палми.

От 3378 лв.
Още

Почивка на Малдиви, Paradise Island Resort 4* LUX

Подарете си една райска почивка на Малдивите – Paradise Island ви очаква с просторни вили на морето, неповторими гледки и кристално чисти води !