от 2816 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – 7 нощувки All Inclusive почивка

Занзибар те очаква с едни от най-красивите плажове на Земята, с бял, фин пясък. Идеални температури и обслужване с усмивка през цялата година. Всички хотели на едно място.

от 4465 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – NEPTUNE PWANI BEACH RESORT & SPA 5*

Neptune Pwani Beach Resort and Spa предлага на своите гости истинска почивка със своя прекрасен плаж с бял пясък, с двата басейна и стаите, сгушени сред тропическата градина.

От 2916 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – Reef & Beach Resort 4*

Хотелът е изцяло реновиран през 2020 година, като има изцяло новоизградени стаи, ресторант, бар и басейн.

От 3907 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – RIU Palace Zanzibar 5*

Riu Palace Zanzibar се намира на красив плаж с бял пясък с кристални води и предлага на своите гости почивка на база ол инклузив с качеството на веригата RIU Hotels & Resorts

от 3623 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – TUI Blue Bahari Zanzibar 5*

Хотелът е изцяло реновиран през 2021. Петзвездният луксозен хотел е декориран в типичен арабски стил, с приятна и спокойна атмосфера, идеален за почивка за двама или дори за цялото семейство.

от 3075 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – Uroa Bay Resort 4*

Занзибар те очаква с едни от най-красивите плажове на Земята, с бял, фин пясък. Идеални температури и обслужване с усмивка през цялата година.

От 2971 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – VOI Kiwengwa 4* Superior

VOI KIWENGWA Resort се намира в Занзибар на първа линия от плажа, а част от забележителностите около комплекса са Мемориалния музей на мира, антикварния магазин The Zanzibar Curio shop и персийските бани „Хамамни“.

от 2969 лв.
Още

ПОЧИВКА В ЗАНЗИБАР – Zanzibar Bay Resort 4*

Zanzibar Bay Resort 4* е в автентичен африкански стил с настанявана на първа линия. Хотелът разполага с общо 104 стаи, огромен басейн с тропически остров, бар край басейна и Jetty бар в Индийски океан.