От 1210 лв.
Още

Оман – истинска арабска приказка

Оман е най-старата независима държава на Арабския полуостров, с хилядолетна история, известна като родината на Синдбад Мореплавателя.

От 1332 лв.
Още

Оман – Hotel Hilton Garden Inn 4* DRY hotel

Удостоено с награди обслужване, приветливи общодостъпни пространства и страхотни удобства на приемлива цена, просторни стаи, ресторант с пълно обслужване на всички хранения по поръчка и вечерно обслужване по стаите, оборудван фитнес център и денонощен бизнес център с безплатен Wi-Fi

От 1667 лв.
Още

Оман – Hotel Intercontinental 5*

Ако искате да прекарате страхотна ваканция с децата си, не се замисляйте, просто резервирайте почивка в този страхотен хотел! Чудесни реновирани стаи, вкусна храна и наслада на деня в невероятния и огромен басейн, разходка в градината или директно на плажа в най-добрата зона за плажуване в Мускат.

От 1210 лв.
Още

Оман – Hotel Ramada Encore 4*

Дали пътувате по бизнес или със семейството и приятелите си, ще оцените удобството и комфорта, местоположението и условията за релаксираща ваканция в този хотел .Очакват Ви басейн на покрива, фитнес център и добре менажиран ресторант ,наравно с модерно обзаведени и комфортни стаи.

От 1275 лв.
Още

Оман – Hotel Royal Tulip 4* Deluxe

Комфортна обстановка, приветлив и отзивчив персонал ,отлична локация в центъра на града и в близост до търговските обекти. Отлични оценки и за спа центъра и зоната за релакс.

От 1349 лв.
Още

Оман – Hotel City Seasons 4* DRY hotel

Разположен в сърцето на дипломатическия и търговския квартал, този хотел предлага несравним лукс със съвременна елегантност и комфорт ,съчетава условия за работа и почивка. Има богат асортимент от стаи, условия за релакс и спа прозедури,тенис корт и голф игрище

От 1283 лв.
Още

Оман – Muscat Holidays 4*

Хотелът е с добра локация в центъра на града и на пешеходно разстояние от Grand Mall.Има отлична оценка от гостите за гарантирано добро обслужване.

От 1312 лв.
Още

Оман – Park Inn Muscat 4*

Добри условия за релаксираща почивка и обслужване от любезен и гостоприемен персонал в сърцето на града и в близост до търговските центрове.Предлага всички удобства за почивка – просторни стаи, отличен лоби бар, вкуска храна, басейн на покрива и панорамна тераса.

От 1356 лв.
Още

Оман – Radisson Blu 4*

ТОП локация в центъра на града, в близост до търговските комплекси и оманския залив, добри условия за бизнес срещи и релаксираща почивка с чисти и просторни стаи, вкусна храна, любезно обслужване и зона за спорт