STOP
Още

Бодрум с автобус, Tiana Beach Resort 3*

Tiana Beach Resort е тризвезден хотел, разположен в Тургутрейс, на прекрасното и живописно крайбрежие на Егейско море в Турция,нпредлага частен плаж, открит басейн и безплатен Wi-Fi в общите части.

STOP
Още

Бодрум с автобус, Thor Exclusive Bodrum 5*

С модернистичния си дизайн и ексклузивна кухня, успокояваща атмосфера и безупречно обслужване хотелът предлага истинска наслада за сетивата. Хотелът е с концепция ”Adults only 12+” не се допуска настаняване на деца под 12г

STOP
Още

Бодрум с автобус, Samara Hotel 5*

Samara Hotel 5*е разположен до самия морски бряг със собствен плаж и предлага на своите гости широка гама от развлечения – 4 открити и 1 закрит басейн, 2 ресторанта, 4 барова, СПА център, спортни съоръжения и анимация.

STOP
Още

Бодрум с автобус, Paloma Family Club 3+*

Paloma Family Club е хотел, предназначен за семейства с деца, разположен сред мандаринова горичка, в залива Битез, спечелил си заслужено славата на рай за сърфистите.

STOP
Още

Бодрум с автобус, Kadikale Resort 5*

5-звездният Kadıkale Resort е разположен в залива Тургутрейс, заобиколен от островите Кос и Калимнос. На разположение на гостите са СПА център, 5 басейна, единият с мини аквапарк, ресторант Aquarium, 4 бара и 3 ресторанта. Възможност за практикуване на водни спортове.

STOP
Още

Бодрум с автобус, Green Beach Hotel 4*

Заобиколен от борови, евкалиптови и палмови дървета до самия морски бряг, хотел Green Beach предлага на гостите си частен пясъчен плаж, 6 ресторанта, 4 бара и чаена градина, 5 басейна – 3 открити, 1 закрит, 1 с водни пързалки и обособена детска част. Районът е известен като рай за гмуркачите!

STOP
Още

Бодрум с автобус, Dragut Point South 4*

Dragut Point South Hotel се намира един от най-красивите жилищни и крайбрежната зона в Тургутрейс. Предлагащ частен плаж на брега на областта Бахчелиевлер в Тургутрейс

STOP
Още

Бодрум с автобус, Dragut Pont North 3*

Dragut Point North Hotel се намира до плажа в Тургутрейс и разполага с градина и собствен плаж

STOP
Още

Бодрум с автобус, Club Mаrma Hotel 4*

Club Marma Hotel е заобиколен от прекрасна градина и гарантира на своите гости една спокойна и приятна почивка. Хотелът разполага с два открити басейна, частен плаж, тенис корт, два ресторанта, няколко бара, вечерна и дневна анимация. Прекрасно местоположение