от 749 лв.
Още

Почивка на остров Крит, Гърция

Всички хотели и дати събрани на едно място.

от 1037 лв.
Още
Ново предложение

О-в Крит, BOMO Chrysalis Hotel 4* STANDARD

Модерен стил, комфортни стаи, интернет, басейн, ресторант, близо до морето. На 150 метра от морето в курортен район Анисарас, на 1 километър. от град Херсонисос, на 25 километра. от град Ираклион, на 40 километра от град Агиос Николаос, на 30 километра от летището на Хераклион. Хотелът е построен през 2015 г. Реновиран през 2017 г.

от 1096 лв
Още
Ново предложение

О-в Крит, BOMO Europa Beach Hotel 4* STANDARD

На 100 метра от морето, голяма красива територия, палми и цветя, просторни комфортни стаи, ресторант, барове, басейни, услуги за деца, различни видове спорт и развлечения, професионално обслужване.

от 825 лв.
Още
Ново предложение

О-в Крит, Bomo Lyda 3* SUPERIOR

Хотел построен в традиционен критски архитектурен стил, комфортни стаи, ресторант с тераса, барове, басейни, развлекателни програми. Намира се в курортно селище Гувес, многобройни магазини, таверни, барове и дискотеки, където можете весело да си уплътните времето.

от 1039 лв.
Още
Ново предложение

О-в Крит, Lavris Hotel & Spa 4* SUPERIOR

Новопостроен, уютен хотел в близост до курортно градче Гувес. Разполага с пясъчно-чакълест плаж, достъпа, до който е лесен, осигурявайки комфортен отдих, както на тези, които планират почивка извън хотела, така и на тези, които желаят да се възползват от територията на хотела. Гостите на хотела могат да се възползват и от почивка край басейна, където чадърите и шезлонгите са безплатни.

от 749 лв.
Още
Ново предложение

О-в Крит, Stalis Hotel 3* STANDARD

Традиционен островен хотел, басейн и част от стаите на първа брегова ивица, ресторант, барове, интернет, фитнес център, качествено обслужване.