От 1163 лв.
Още
Ново

ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ || All Inclusive Сицилия 2022 – Athena Resort Village 4* SUPERIOR

Парк-комплекс, който можем да наречем райска градина, заради невероятната, отлично поддържана зеленина и с един от най-добрите плажове в Сицилия.
Страхотна храна с местно произведени продукти.

От 1179 лв.
Още

ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ 55+ || Почивкa в Чефалу, Сицилия 2022 – Santa Lucia 4*, Superior

Santa Lucia 4* е наскоро реновиран хотел в Чефалу – наричан Перлата на Тиренско море. Разположен е на малък нос, от където се открива прекрасната гледка към целия град.

От 1428 лв.
Още
ПРОМО

Мечтана Сицилия + 3 БЕЗПЛАТНИ ЕКСКУРЗИИ

Парк-комплекс, който можем да наречем райска градина, заради невероятната, отлично поддържана зеленина и с един от най-добрите плажове в Сицилия.

Включени посещения на вулканът Етна и магнетичната Таормина, бароковото бижу Модика, древногръцката Сиракуза и величественото Ното.

От 1421лв.
Още

СИЦИЛИЯ от А до Я

Насладете се на една невероятна почивка. Посетете всички забележителности на Сицилия в една екскурзия!

От 1190лв.
Още
LAST MINUTE

All Inclusive Сицилия 2022 – Athena Resort Village 4* SUPERIOR

Разположен сред отлично поддържани градини, на един от най-хубавите плажове на острова, кухня с местни и пресни продукти и анимационна програма. Идеален за семейства с деца.

От 1174 лв.
Още
Промо

All Inclusive Сицилия 2022 – Lindbergh Sikania Resort & SPA (ex. Eden Village) 4* PREMIUM

Категоричо най-търсеният хотел в Сицилия, отлично съотношение цена-качество, великолепен плаж, отлична хотелска база, вкусна и обилна хранаи удобно разположен за екскурзии.

От 1501 лв.
Още

Почивка в Чефалу, Сицилия 2022 – Acacia Resort 4* LUX

Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.

От 1242 лв.
Още

Почивка в Чефалу, Сицилия 2022 – Costa Verde 4* Superior

Хотел Costa Verde 4* Superior е реновиран през 2019 и е eдин от най-добрите хотели в близост до Чефалу, само на 10 минути от градчето. Разполага с Infinity басейн, от който се откирва зашеметяваща гледка към крайбрежието. Гостите могат да се насладят на широка плажна ивица с разкошен пясъчен плаж, с много възможности за спорт и забавления.

От 2066 лв.
Още
Безплатно за деца

Почивка в Чефалу, Сицилия 2022 – Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5* Deluxe

Хотелът е идеален избор за семейства, двойки и групи, които искат да се насладят на една незабравима ваканция. Местоположението на хотела е в зона, която е идеалната база за опознаване на острова и в близост до места за забавление, барове, пицарии и ресторанти.

От 1179 лв.
Още
SUPER PROMO

Почивка в Чефалу, Сицилия 2022 – Santa Lucia 4*, Superior

Уникално местоположение – в Чефалу, на плажа, реновиран изцяло и от 2019 вече 4*, Santa Lucia 4* superior е идеалният избор за всички, които обичат вечерните разходки сред местни и туристи.

От 1181 лв.
Още
Ново

Почивка в Чефалу, Сицилия 2022 – Torre Normanna 4* Standard

Torre Normanna 4* е с неповторимо местоположение, на Северния бряг на Сицилия между Палермо и Чефалу. Хотелът е идеалната отправна точка за посещение на острова и на красивите му градове, като – Палермо, Чефалу и Агридженто.