От 1425 лв.
Още
Ново

Почивки в Сицилия – Acacia Resort 4* LUX

Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.

От 929 лв.
Още
Ново

Почивки в Сицилия – Santa Lucia 4*, Superior

Уникално местоположение – в Чефалу, на плажа, реновиран изцяло и от 2019 вече 4*, Santa Lucia 4* superior е идеалният избор за всички, които обичат вечерните разходки сред местни и туристи.

От 2036 лв.
Още
Ново

Почивки в Сицилия – Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5* Deluxe

Хотелът е идеален избор за семейства, двойки и групи, които искат да се насладят на една незабравима ваканция. Местоположението на хотела е в зона, която е идеалната база за опознаване на острова и в близост до места за забавление, барове, пицарии и ресторанти.

От 1019 лв.
Още
Ново

Почивки в Сицилия – Costa Verde 4* Superior, Чефалу

Хотел Costa Verde 4* Superior е реновиран през 2019 и е eдин от най-добрите хотели в близост до Чефалу, само на 10 минути от градчето. Разполага с Infinity басейн, от който се откирва зашеметяваща гледка към крайбрежието. Гостите могат да се насладят на широка плажна ивица с разкошен пясъчен плаж, с много възможности за спорт и забавления.

От 1415 лв.
Още

СИЦИЛИЯ от А до Я

Насладете се на една невероятна почивка. Посетете всички забележителности на Сицилия в една екскурзия!

От 1168 лв.
Още

Почивки в Сицилия 2022 – Athena Resort Village 4* SUPERIOR

Разположен сред отлично поддържани градини, на един от най-хубавите плажове на острова, кухня с местни и пресни продукти и анимационна програма. Идеален за семейства с деца.

От 1461 лв.
Още

All Inclusive Сицилия – Lindbergh Sikania Resort & SPA (ex. Eden Village) 4* PREMIUM

Категоричо най-търсеният хотел в Сицилия, отлично съотношение цена-качество, великолепен плаж, отлична хотелска база, вкусна и обилна хранаи удобно разположен за екскурзии.

От 1425 лв.
Още

Почивка в Чефалу, Сицилия с полет София – Acacia Resort 4* LUX

Луксозен хотел, на девствен плаж, който без проблем може да бъде 5*, заради местоположението си, инфраструктурата и обслужването! Идеален за спокойн почивка на двойки.

От 1019 лв.
Още

Почивка в Чефалу, Сицилия с полет София – Costa Verde 4* SUPERIOR

Един от най-добрите хотели в района на Чефалу, изцяло реновиран, със зашеметяващ Infinity басейн и неповторими гледки. В близост до аквапарк и пясъчен плаж за децата.

От 2036 лв.
Още

Почивка в Чефалу, Сицилия с полет София – Grand Palladium Sicilia Resort & Spa 5* DELUXE

С уникално местоположение, на плажа в Чефалу, изцяло реновиран и отличен избор за тези, които обичат вечерните разходки. Предлага басейн с детска зона, ресторант и кафетерия.

От 929 лв.
Още

Почивка в Чефалу, Сицилия с полет София – Santa Lucia 4* SUPERIOR

Уникално местоположение – в Чефалу, на плажа, реновиран изцяло и от 2019 вече 4*, Santa Lucia 4* superior е идеалният избор за всички, които обичат вечерните разходки сред местни и туристи.