От 720 лв.
Още
Ново предложение

Oasis Hotel 3* Standard, o-в Корфу 2021

Мечтаният хотел за почивка – с включени чадъри и шезлонги на плажа и басейна, и уютни стаи с балкон и изглед море.

от 932 лв
Още

Alexandros hotel 4* Standard

Уютна територия, комфортни стаи, басейн, интернет, ресторант, барове, качествено обслужване.

От 916 лв.
Още
Потвърдено !

Cnic Hellinis hotel 3* Standard, o-в Корфу 2021

Мечтаният хотел за почивка – разположен е на полуостров Канони, обграден със зелени дървета и цветя, в близост до центъра на столицата.

От 845 лв.
Още
Потвърдено !

Dassia Holiday Club 3* Standard, о-в Корфу 2021

Dassia Holiday Club 3* се намира на остров Корфу, на 900 м. от плаж Дасия, на 11 километра от град Корфу, а международно летище Корфу е на разстояние 12 км. от хотела. Уютна територия, комфортни стаи, басейн, интернет, ресторант, барове, качествено обслужване!

От 800 лв.
Още
Потвърдено !

Golden Sands 3* Standard , о-в Корфу 2021г.

Golden Sands 3* се намира в южната част на остров Корфу в курорта Agios Georgios. Хотелът е разположен в близост до красив пясъчен плаж, а на пешеходно разстояние се намират и различни ресторанти, барове и магазини.

от 1210 лв.
Още
Потвърдено !

Labranda Sandy Beach Resort 5* LUX, о-в Корфу 2021

Labranda Sandy Beach Resort 5* е разположен в популярната туристическа дестинация Агиос Георгиос намираща се в югозападната част на о-в Корфу. Комплексът предлага разнообразие от заведения за хранене и множество спортни и развлекателни програми като аква аеробика, плажен волейбол, живопис, вечерни шоупрограми и др.

от 1215 лв.
Още
ПРОМО !

SENTIDO APOLLO PALACE Hotel 5* Lux, о-в Корфу 2021

Хотелски комплекс на около 100 метра от пясъчен плаж, с огромна зелена територия, построен в традиционен стил и се състои от 18 малки сгради. Цялата площ е покрита с тревни площи, рози, жасмин, карамфил. Плувни басейни и ресторанти, амфитеатър, спортни и вечерни забавления, детски клуб. Удобни стаи и услуги от висок клас.