От 1263 лв.
Още
Ново предложение

ПОЧИВКА В КОСТА ДОРАДА – Port Eugeni 4*, Superior

Port Eugeni 4*се намира в сърцето на крайбрежния град Камбрилис, град който е с невероятната 9 километрова плажна ивица, в района на Коста Дорада (Златният бряг). Разположен е само на 150 метра от плажа, на 100 метра от пристанището и на 10 минути от увеселителния парк Порт Авентура в курортния град Салу.

От 1025 лв.
Още
Ново предложение

ЗЛАТНА ИСПАНИЯ – КОСТА ДЕЛ СОЛ, Las Palmeras 4*, Premium

Las Palmeras 4* се намира пред красивото пристанище в сърцето на известният курортен град Фуенхирола, в района на Коста дел Сол. Със своята топ локация, хотелът е предпочитан, както за семейна почивка (пясъчния плаж на града е само на 200 метра), така и от всички, които търсят места за разходка и забавление.

От 1049 лв.
Още
Ново предложение

ЗЛАТНА ИСПАНИЯ – ПОЧИВКА НА КОСТА ДЕЛ СОЛ, Fuengirola Park 4*, Superior

Fuengirola Park 4* е с отлична локация, на много комуникативно място – в сърцето на курорт Фуенхирола. Отличава се със своята вкусна традиционна кухня, чисти и комфортни стаи и професионално и любезно отношение от страна на своите служители.

От 949 лв.
Още
Ново предложение

СЛЪНЧЕВА КАТАЛУНИЯ – КОСТА БРАВА, Maria Del Mar 4*, Premium

Един от хотелите с най-добра кухня в Коста Брава, отлично обслужване и внимателен персонал и отлични отзиви от българските туристи.

От 1149 лв.
Още
Ново предложение

ПОЧИВКА В КОСТА БЛАНКА, БЕНИДОРМ – Olympus Hotel 4*

Olympus Hotel 4* се намира в сърцето на стария град на Бенидорм. Освен местните забележителности и очарованието на стария град, около хотела ще намерите и много места за развлечение и отдих – магазини, ресторанти, барове, улици за разходка. Най-близкия плаж е плажа Poniente – на 800 метра.

От 1149 лв.
Още
Ново предложение

ПОЧИВКА В КОСТА БЛАНКА, БЕНИДОРМ – Gran Hotel Bali 4*

Със своите 52 етажа Gran Hotel Bali 4* е най-високия хотел в Европа. Предлага ненадмината панорамна гледка над Бенидорм и към крайбрежния регион на Коста Бланка. Хотелът разполага с няколко открити плувни басейна, СПА център и просторни, комфортни стаи със собствени балкони.

От 1089 лв.
Още
Ново предложение

ПОРТОКАЛОВИЯ БРЯГ – Коста Азаар, Gran Peñiscola 4*, Superior

Насладете се на една невероятна почивка в Gran Peñiscola. Хотелът е разположен между Peñiscola и Benicarlo, срещу новата алея. Gran Hotel Peñiscola разполага с един от най-големите пясъчни плажове на брега на Азаар.