от 637 лв.
Още

Почивка в Черна гора – всички хотели

Обобщение на всички цени, хотели и дати по програма “Почивка в Черна Гора”.

от 2218 лв.
Още
Ново предложение

ПОЧИВКА В ЧЕРНА ГОРА И ДУБРОВНИК – Avala Resort & Villas 4*

Avala Resort & Villas е впечатляващ хотел с модерен дизайн, само на няколко крачки от оживения стар град на Будва и яхтеното пристанище. Построен на брега на морето, там където се плажът и пристанището се потапят в безвремието на Адриатика.

от 1337 лв.
Още
Ново предложение

Почивка в Черна гора и Дубровник – Harmonia Hotel by Dukley 4*

Harmonia by Dukley предлага комбинация от лукс, комфорт и стил в живописна обстановка със спираща дъха гледка към Адриатическо море. Топлата и гостоприемна атмосфера в съчетание с професионализма на персонала са сред основните характеристики, които правят престоя в Harmonia by Dukley уникален. Оставете ежедневието зад себе си и се отправете на безгрижно пътуване с безкраен релакс и наслада.

от 968 лв.
Още
Ново предложение

Почивка в Черна гора и Дубровник – Slovenska Plaza

Комплекс Slovenska Plaza със своите 2366 легла, представлява истински туристически град, с характерна архитектура и средиземноморска растителност, разположен в непосредствената близост до плажа Словенска Плажа (дължина 1600 м.). Разположен в самия център на Будва, само на 10 минути пеша от Стария град. Комплексът предлага широки възможности за активна почивка, добре поддържание зелени площи са предпоставка за релаксираща почивка.

от 637 лв.
Още
Ново предложение

Почивка в Черна гора и Дубровник – Tatjana Hotel 3*

TATJANA Hotel се намира в близост до центъра на Будва, на 900 метра от плаж „Словенска плажа“ и на 1,7 километра от стария град. Във всички части на хотела е осигурен безплатен Wi-Fi. Хотелът разполага с открит басейн, ресторант и безплатен частен паркинг.

от 1035 лв.
Още
Ново предложение

Почивка в Черна гора и Дубровник – Vile Oliva 4*

Хотелски комплекс Вила Олива е разположен само на 80 метра от плажа в красивия стар град Петровац на Адриатическото крайбрежие. Заобиколен от пищната средиземноморска растителност, сред 140 маслинови дървета, някои от които на 400 години, хотелският комплекс се състои от една основна хотелска сграда и 11 вили, предлагащи спокойствие и почивка на своите гости.