от 597 лв.
Още

Почивка в Черна гора – всички хотели

Обобщение на всички цени, хотели и дати по програма “Почивка в Черна Гора”.

от 1676 лв.
Още

Почивка в Черна гора и Дубровник – Avala Resort & Villas 4* LUX

Avala Resort & Villas е впечатляващ хотел с модерен дизайн, само на няколко крачки от оживения стар град на Будва и яхтеното пристанище. Построен на брега на морето, там където се плажът и пристанището се потапят в безвремието на Адриатика.

от 1297 лв.
Още

Почивка в Черна гора и Дубровник – Harmonia Hotel by Dukley 4*

Harmonia by Dukley предлага комбинация от лукс, комфорт и стил в живописна обстановка със спираща дъха гледка към Адриатическо море.

от 928 лв.
Още

Почивка в Черна гора и Дубровник – Slovenska Plaza

Slovenska Plaza със своите 2366 легла, представлява истински туристически град, с характерна архитектура и средиземноморска растителност, разположен в непосредствената близост до плажа Словенска Плажа (дължина 1600 м.). Разположен в самия център на Будва, само на 10 минути пеша от Стария град. Комплексът предлага широки възможности за активна почивка, добре поддържани зелени площи са предпоставка за релаксираща почивка.

от 597 лв.
Още

Почивка в Черна гора и Дубровник – Tatjana Hotel 3*

TATJANA Hotel се намира в близост до центъра на Будва, на 900 метра от плаж „Словенска плажа“ и на 1,7 километра от стария град. Във всички части на хотела е осигурен безплатен Wi-Fi. Хотелът разполага с открит басейн, ресторант и безплатен частен паркинг.

от 997 лв.
Още

Почивка в Черна гора и Дубровник – Vile Oliva 4*

Хотелски комплекс Вила Олива е разположен само на 80 метра от плажа в красивия стар град Петровац на Адриатическото крайбрежие. Заобиколен от пищната средиземноморска растителност, сред 140 маслинови дървета, някои от които на 400 години, хотелският комплекс се състои от една основна хотелска сграда и 11 вили, предлагащи спокойствие и почивка на своите гости.