От 869 лв.
Още

О-в Крит, Amnissos Residence 3* STANDARD

Amnissos Residence 3* се намира на 8 км от Ретимно. Построен е в архитектувен стил типичен за остров Крит, сред зеленина и цветя.

От 1249 лв.
Още

О-в Крит, Bomo Europa Beach 4* STANDARD

Хотел Bomo Europa Beach 4* се намира на остров Крит, на брега на морето, сред палми и цветя, на 7 км от град Херсонисос и на 20 км от международното летище в Ираклион.

От 990 лв.
Още

О-в Крит, Bomo Hotel Santa Marina 4* STANDARD

Santa Marina 4* се намира на пясъчния плаж Амудара, на 8 км. от летище Ираклион. Хотелът е отправна точка за много екскурзии, които могат да се провеждат в района и да разнообразят престоя на гостите в хотела.

От 878 лв.
Още

О-в Крит, Bomo Lyda 3* SUPERIOR

Хотел Bomo Lyda 3* е разположен в северната част на острав Крит и на 17 км от международното летище на Ираклион.

От 1442 лв.
Още

О-в Крит, Bomo Rethymno Beach 4*+ Superior

Първа брегова линия, избор от комфортни стаи, уютна обстановка, басейн, ресторант, барове, анимация, детски клуб, отлична кухня, висококачествено обслужване, шезлонги и чадъри – безплатно.

От 974 лв.
Още

О-в Крит, Chrysalis Hotel Hersonissos 4* SUPERIOR

В Chrysalis Hotel Hersonissos 4* гостите могат да отдъхнат сред палми, зеленина и цветя в близост до морския бряг.

от 962 лв.
Още

О-в Крит, Elounda Water Park Residence Resort 4*

Elounda Water Park Residence Resort се намира на най-вълшебното място на о-в Крит. Издига се на хълмовете на Елунда, разкривайки на госта най-внушителната и спираща дъха гледка към залива на Мирабело и към историческия крепостен остров Спиналонга.

От 1152 лв.
Още

О-в Крит, Gouves Sea Hotel 4* Standard

Уютен хотел на един хвърлей от морето, удобни стаи, басейни, ресторант, барове, интернет.

От 1055 лв.
Още

О-в Крит, Krini Beach 3* STANDARD

Хотел Krini Beach 3* се намира до плажа в курортно селище Сфакаки на остров Крит и се състои от централна сграда и бунгала.

от 910 лв.
Още

О-в Крит, Lavris Hotels & SPA 4*

Новопостроен, уютен хотел в близост до курортно градче Гувес. Разполага с пясъчно-чакълест плаж, достъпа, до който е лесен, осигурявайки комфортен отдих, както на тези, които планират почивка извън хотела, така и на тези, които желаят да се възползват от територията на хотела. Гостите на хотела могат да се възползват и от почивка край басейна, където чадърите и шезлонгите са безплатни.

от 1037 лв.
Още

О-в Крит, Maya Beach Hotel 4*

С отлично местоположение Maya Beach Hotel Gouves 4* е оценен с превъзходна оценка във водещите платформи за резервации и хотелско Разположен на красивите брегове на полуостров Пласенсия, Maya Beach Hotel Gouves 4* е разположен на около 8 км от аквапарка Acqua Plus. Хотелът разполага с пясъчен плаж, а също така гостите имат възможност да се насладят на почивка край басейна на хотела, като към него ползването на чадъри и шезлонги е безплатно.

От 732 лв.
Още
Специална оферта

О-в Крит, Stalis Hotel 3*

Хотел Stalis е разполага с басейн, спа център и е подходящ за приятна и релаксираща почивка.

От 1184 лв.
Още

О-в Крит, Themis Beach Hotel 4* STANDARD

Themis Beach hotel 4* е семеен хотел в селището Кокини Хани, на 13 км от Ираклион. Хотелът е построен в типичен критски стил и разполага с красив пясъчен плаж.