от 1634 лв.
Още

Египет от А до Я – КОЛЕДЕН и НОВОГОДИШЕН луксозен круиз по Нил + Кайро и Хургада, чартъри от София и Варна

Подарете на Вас и любимите хора незабравими спомени за коледно-новогодишните празници с невероятен круиз по река Нил и египетските перли Кайро и Хурага! Потопете се в магията на древен Египет с включените в цената Луксор и долината на царете, Асуан и недовършеният Обелиск, храмът на Хор в Едфу и храмът на Собек в Комб Омбо както и други допълнителни екскурзии!

От 999 лв.
Още
SUPER PROMO

Коледа в Египет 2019 с чартърни полети от София и Варна

Избягайте от студените и забързани декемврийски дни и се отдайте на топлото слънце в кристалните плажове на Хургада!

От 1472 лв.
Още

ПЕРЛИТЕ на ИЗРАЕЛ – Програма с 5 нощувки

Само за 5 дни ще се насладим на красотата на Израел, като освен природните забележителности, ще акцентираме на всички основни и важни места от живота на Исус Христос.

От 780лв.
Още

Уикенд в Златна Прага

Прага несъмнено е един от най- красивите градове в света и е едно чудесно предложение за място, където можем да отпразнуваме националния ни празник с чаша бира в ръка и добри приятели, казвайки “Nazdravi“.
Готическа кули, каменни мостове, приказни замъци и още, и още…

От 680 лв.
Още
Промо цени

Уикенд във Виена

Виена е олицетворение на културата, аристократизма и спокойствието. Никъде другаде класическата музика не звучи така мелодично, шоколадът не е толкова сладък и архитектурата не е по-внушителна.

От 1844 лв.
Още
Промоция за Коледа!

Израел и Йордания

Програма, предоставяща възможността да се посетят най-невероятните места от перлите на Близкия изток – Израел и Йордания.