от 914 лв.
Още
Промо цени

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ – Всички хотели

Разположен на южния край на Синайския полуостров, Шарм ел Шейх е един от най-престижните морски туристически комплекси в Египет. Лукс на брега на Червено море!

от 1061 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Barceló Tiran Sharm Resort 5*

Този крайбрежен хотелски комплекс предлага 1100-метрова ивица коралов пясъчен плаж на залива Акаба.

от 998 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Sea Beach Aqua Park Resort 4*

Разположен директно на плажа, в комплекса се намира в средата на залива Nabq на малко разстояние от международното летище Шарм Ел Шейх (08 км) и известната аркада за пазаруване и нощен живот на залива Шарм Ел Шейх Наама (22 км).

от 1082 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Parrotel Beach Resort 5*

Parrotel Beach Resort, Шарм Ел Шейх, известен преди като Radisson Blu, Шарм Ел Шейх предлага превъзходно настаняване на брега на Синайския полуостров. Този луксозен курорт разполага с частен плаж, 3 басейна. 3 тенис корта и волейболна площадка. Той също така включва 5 ресторанта, ежедневни забавления и водни спортове.

от 1008 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Charmillion Sea Life Resort 4*

4-звездният Sea Life Resort се намира в близост до плажа на Адреналин. Мястото е проектирано в ориенталски стил и е построено през 2004 г. Хотелът е разположен недалеч от идиличните плажове. В близост има и национален парк и коралови рифове.

от 1368 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*

Хотел Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*е разположен на брега на Червено море само на 350 м. от плажа. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка и опознаване на подземния свят на кристалното Червено море.

STOP
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Regency Plaza Aquapark Resort 5*

Хотел Regency Plaza Aquapark Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх и залива Наама. Хотелът предлага 6 басейна, аквапарк, невероятен плаж, кристално крайбрежие и светли стай с балкони с гледка към морето, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.

STOP
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Labranda Tower Bay 4*

Рай за гмуркачите. Хотелът се намира в южната част на синайския полуостров в курорта Шарм ел Шейх на брега на Червено море.

от 1169 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Jaz Belvedere Resort 5*

Разположен на идиличния Монтаза Бийч, пет звездния хотел от веригата Джаз е едно невероятно място да прекарате вашата почивка на брега на Червено море. Строен в арабско-марокански архитектурен стил, съчетаващ пустинни пастелни цветове, палми и огромни арки. Намира се на 10 километра от международното летище на Шарм ел Шейх и само на 20 километра от центъра на курорта.

от 926 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Dream Beach Resort 5*

Хотел Dream Beach Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът предлага голям басейн с водопад и светли стай с балкони с гледка към морето и прекрасната тераса, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.

от 1008 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Coral Sea Holiday Resort 5*

Хотел Coral Sea Holidays Resort 5* предлагащия невероятна панорама към Червено море хотел е от типа на затворен комплекс и предлага всичко нужно за една пълноценна почивка. Coral Sea Holiday Resort 5* е идеалното място за семейства с обещание за много забавления за най-малките.

от 914 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Aurora Oriental Resort 5*

Хотел Aurora Oriental resort 5* е разположен на брега на Червено море в най-южната част на курорта Шарм Ал-Шейх.