от 914 лв.
Още
Промо цени

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ – Всички хотели

Разположен на южния край на Синайския полуостров, Шарм ел Шейх е един от най-престижните морски туристически комплекси в Египет. Лукс на брега на Червено море!

от 1368 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*
ЕКЗОТИЧЕН ЕГИПЕТ – ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5* Директни чартърни полети Хотел Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*е разположен на брега на Червено море само на 350м от плажа. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка и опознаване на подземния свят на кристалното Червено море. Word файл – Детайлна оферта за Екзотичен Египет – Шарм ел Шейх Снимки – Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5* 7 дни / 6 нощувки Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, с включени
От 987 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Regency Plaza Aquapark Resort 5*

Хотел Regency Plaza Aquapark Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх и залива Наама. Хотелът предлага 6 басейна, аквапарк, невероятен плаж, кристално крайбрежие и светли стай с балкони с гледка към морето, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.

От 1008 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Labranda Tower Bay 4*

Рай за гмуркачите. Хотелът се намира в южната част на синайския полуостров в курорта Шарм ел Шейх на брега на Червено море.

от 1169 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Jaz Belvedere Resort 5*

Разположен на идиличния Монтаза Бийч, пет звездния хотел от веригата Джаз е едно невероятно място да прекарате вашата почивка на брега на Червено море. Строен в арабско-марокански архитектурен стил, съчетаващ пустинни пастелни цветове, палми и огромни арки. Намира се на 10 километра от международното летище на Шарм ел Шейх и само на 20 километра от центъра на курорта.

от 926 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Dream Beach Resort 5*

Хотел Dream Beach Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът предлага голям басейн с водопад и светли стай с балкони с гледка към морето и прекрасната тераса, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.

от 1008 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Coral Sea Holiday Resort 5*

Хотел Coral Sea Holidays Resort 5* предлагащия невероятна панорама към Червено море хотел е от типа на затворен комплекс и предлага всичко нужно за една пълноценна почивка. Coral Sea Holiday Resort 5* е идеалното място за семейства с обещание за много забавления за най-малките.

от 914 лв.
Още

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Aurora Oriental Resort 5*

Хотел Aurora Oriental resort 5* е разположен на брега на Червено море в най-южната част на курорта Шарм Ал-Шейх.