от 914 лв.
Още
Промо цени

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ – Всички хотели

Разположен на южния край на Синайския полуостров, Шарм ел Шейх е един от най-престижните морски туристически комплекси в Египет. Лукс на брега на Червено море!

От 1368 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм Ел Шейх Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*

Хотел Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*е разположен на брега на Червено море само на 350м от плажа. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка и опознаване на подземния свят на кристалното Червено море.

От 908 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм Ел Шейх – Coral Sea Holiday Resort 5*

Coral Sea Holiday Resort е идеалното място за семейства с обещание за много забавления за най малките. Новия аквапарк забавлява гостите с Boomerang пързалката и с Speed и Bowl пързалките. Освен това може да се състезавате на пързалките с няколко коридора или да отидете на Мързеливата река.

от 961 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Labranda Tower Bay 4*

Хотелът се намира в южната част на синайския полуостров в курорта Шарм ел Шейх на брега на Червено море. Фантастично място за почивка за търсещите море и слънце. В допълнение към панорамната гледка към Синайските планини има и 700 метрова плажна ивица и басейн.

от 1169 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Jaz Belvedere Resort 5*

Разположен на идиличния Монтаза Бийч, пет звездния хотел от веригата Джаз е едно невероятно място да прекарате вашата почивка на брега на Червено море. Строен в арабско-марокански архитектурен стил, съчетаващ пустинни пастелни цветове, палми и огромни арки. Намира се на 10 километра от международното летище на Шарм ел Шейх и само на 20 километра от центъра на курорта.

от 966 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Dream Beach Resort 5*

Хотел Dream Beach Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът предлага голям басейн с водопад и светли стай с балкони с гледка към морето и прекрасната тераса, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.

от 914 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Aurora Oriental Resort 5*

Хотел Aurora Oriental resort 5* е разположен на брега на Червено море в най-южната част на курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка с гледка към кристалното Червено море.

От 887 лв.
Още

Екзотичен Египет Луксозният курорт Шарм Ел Шейх – Regency Plaza Aquapark Resort 5*

Хотел Regency Plaza Aquapark Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх и залива Наама. Хотелът предлага 6 басейна, аквапарк, невероятен плаж, кристално крайбрежие и светли стай с балкони с гледка към морето, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.