от 948 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Sea Beach Auqa Park Resort 4*

Разположен директно на плажа, в комплекса се намира в средата на залива Nabq на малко разстояние от международното летище Шарм Ел Шейх (08 км) и известната аркада за пазаруване и нощен живот на залива Шарм Ел Шейх Наама (22 км).

от 810 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Parrotel Beach Resort 5*

Parrotel Beach Resort, Шарм Ел Шейх, известен преди като Radisson Blu, Шарм Ел Шейх предлага превъзходно настаняване на брега на Синайския полуостров. Този луксозен курорт разполага с частен плаж, 3 басейна. 3 тенис корта и волейболна площадка. Той също така включва 5 ресторанта, ежедневни забавления и водни спортове.

от 1008 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Charmillion Sea Life Resort 4*

4-звездният Sea Life Resort се намира в близост до плажа на Адреналин. Мястото е проектирано в ориенталски стил и е построено през 2004 г. Хотелът е разположен недалеч от идиличните плажове. В близост има и национален парк и коралови рифове.

от 1061 лв.
Още
Нова програма

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, Barceló Tiran Sharm Resort 5*

Този крайбрежен хотелски комплекс предлага 1100-метрова ивица коралов пясъчен плаж на залива Акаба.

от 914 лв.
Още
Промо цени

ЛУКСОЗНИЯТ КУРОРТ ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ – Всички хотели

Разположен на южния край на Синайския полуостров, Шарм ел Шейх е един от най-престижните морски туристически комплекси в Египет. Лукс на брега на Червено море!

От 1255 лв.
Още
Промо оферта

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм Ел Шейх Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*

Хотел Renaissance Sharm El Sheikh Golden View Beach Resort 5*е разположен на брега на Червено море само на 350м от плажа. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка и опознаване на подземния свят на кристалното Червено море.

STOP
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм Ел Шейх – Coral Sea Holiday Resort 5*

Coral Sea Holiday Resort е идеалното място за семейства с обещание за много забавления за най малките. Новия аквапарк забавлява гостите с Boomerang пързалката и с Speed и Bowl пързалките. Освен това може да се състезавате на пързалките с няколко коридора или да отидете на Мързеливата река.

STOP
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Labranda Tower Bay 4*

Хотелът се намира в южната част на синайския полуостров в курорта Шарм ел Шейх на брега на Червено море. Фантастично място за почивка за търсещите море и слънце. В допълнение към панорамната гледка към Синайските планини има и 700 метрова плажна ивица и басейн.

от 1169 лв.
Още
Промо оферта

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Jaz Belvedere Resort 5*

Разположен на идиличния Монтаза Бийч, пет звездния хотел от веригата Джаз е едно невероятно място да прекарате вашата почивка на брега на Червено море. Строен в арабско-марокански архитектурен стил, съчетаващ пустинни пастелни цветове, палми и огромни арки. Намира се на 10 километра от международното летище на Шарм ел Шейх и само на 20 километра от центъра на курорта.

от 926 лв.
Още
Промо оферта

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Dream Beach Resort 5*

Хотел Dream Beach Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът предлага голям басейн с водопад и светли стай с балкони с гледка към морето и прекрасната тераса, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.

от 671 лв.
Още
Промо оферта

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх, Aurora Oriental Resort 5*

Хотел Aurora Oriental resort 5* е разположен на брега на Червено море в най-южната част на курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка с гледка към кристалното Червено море.

От 797 лв.
Още
Промо оферта

Екзотичен Египет Луксозният курорт Шарм Ел Шейх – Regency Plaza Aquapark Resort 5*

Хотел Regency Plaza Aquapark Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх и залива Наама. Хотелът предлага 6 басейна, аквапарк, невероятен плаж, кристално крайбрежие и светли стай с балкони с гледка към морето, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.