от 636 лв.
Още
Промо цени

Всички хотели в Анталия

Вижте всички хотели в Анталия на едно място!

от 668 лв.
Още

Почивка в Алания – Cleopatra Golden Beach 3*

Cleopatra Golden Beach Hotel 3* е разположен в туристическата част на Алания, на 10 минути пешеходно разстояние от центъра на града. Наскоро реновиран хотел с прекрасно местоположение за незабравима почивка и отдих. Най-близкото летище Gazipasa Airport е на 46 километра от хотела.

От 798 лв.
Още

Почивка в Алания, Azur Resort & Spa 5*

Хотелът се намира в плажната област Тюрклер и е на първа линия от частния си плаж, на 15 километра от курортния град Алания, на 9 километра от центъра на Конаклъ и на 90 километра от летище Анталия.

от 674 лв.
Още
Промо оферта

Почивка в Алания – Kleopatra Life Hotel 4*

Kleopatra Life 4* е невероятен хотел с безброй удобства и перфектно местоположение – само на 30 м. от един от най-хубавите плажове в Алания и на 1,5 км. от центъра на града!

от 943 лв.
Още

Почивка в Алания, Diаmond Hill Resort 5*

Хотелът се намира в плажната област Тюрклер и е на 4 минути пеша от най-близкия плаж и на 6 километра от курортния град Алания и на 125 километра от летище Анталия.

от 1112 лв.
Още

Почивка в Алания, Sentido Numa Bay 5*

Хотел „Sentido Numa Bay“ се намира в Авсалар, на 20 километра от Алания и предлага 285 стилни стаи.

от 1193 лв.
Още

Почивка в Сиде, Анталия – Bosphorus Sorgun Hotel 5*

Bosphorus Sorgun Hotel се намира в Сиде, на около 10 км от Стария град и на 3,3 км от пешеходната улица Titreyengol. Разположен на брега на морето и река Манавгат сред Босфора, хотел Sorgun се намира в район, в който се намират всички природни и исторически красоти на Средиземно море в Сиде, Анталия.

от 927 лв.
Още

Почивка в Алания, Анталия – Eftalia Marin Hotel 5*

Eftalia Marin е най-скоро построеният хотел от групата на Eftalia, отваря врати през 2014 година. Състои се от две 5- етажни основни сгради на площ от 44.990 м2 и 3 вили.Намира се на 100 м. от плажа и предлага на своите гости всички удобства за една 5-звездна почивка.

От 698 лв.
Още
Промо оферта

Почивка в Алания, Анталия – Eftalia Aqua Hotel 5*

Хотелът е на 18 километра от перлата на Средиземно море – Алания. Намира се в област , известна със своите пясъчни и каменисти плажове. Разположен на брега на Средиземно море.

от 863 лв.
Още

Почивка в Кемер, Armas Gul Beach 4*

Хотел Armas Gul Beach 4* се намира на 38 км. от летище Анталия в района на Кемер. Разположен е на първа брегова линия и предлага собствен плаж. Комплексът предлага богат избор от развлечения и услуги, предлагащи възможност на гостите за една вълнуваща и пълноценна почивка.

от 738 лв.
Още
Промо оферта

Почивка в Алания, Armas Prestige 5*

Хотел Armas Prestige 5* се намира на 10 км. от центъра на Аланя и на 130 км. от летище Анталия. Разположен е на първа брегова линия и предлага собствен пясъчен плаж. Комплексът предлага богат избор от развлечения и услуги, предлагащи възможност на гостите за една вълнуваща и спокойна почивка.

От 774 лв.
Още
Промо оферта

Почивка в Кемер, River Rock Hotels 3*

Хотелът се намира на брега на Кемер, Анталия. На пешеходно разсотяние от центъра на Кемер и плажа Moonlight Beach – най-хубавият плаж в Кемер. Около хотелът има множество завдения и активности, правейки го идеално място за хора, които обичат да се разхождат вечер.

STOP
Още

Почивка в Алания, Kemal Bay Hotel 5*

Kemal Bay е петзвезден хотел на брега на Средиземно море. Построен е през 1993 г, обща площ 17 000 м2, последна реновация е направена през 2016 г.

От 1198 лв.
Още

Почивка в Сиде, Horus Paradise Luxury Resort 5*

Хотел Horus Paradise е разположен сред невероятно красиви градини, на няколко метра от плажа, на 2км от центъра на Сиде, на 67 км от летище Анталия и на 70 км от центъра на Анталия.

От 988 лв.
Още

Почивка в Алания, Vikingen Infinity Resort & Spa 5*

Хотелът се намира в курорта Анталия, на 90 км. от летището на града, на 34 км. от Манавгат и на 10 км. от Алания.

От 1591 лв.
Още

Почивка в Сиде, Xanthe Resort & Spa 5*

Хотел Xanthe Resort & Spa е на място, където морето, пясъкът и слънцето се събират в просторна сграда, на няколко метра от плажа.

От 1504 лв.
Още

Почивка в Сиде, Sensimar Side Resort & Spa 5*

Хотел Sensimar Side Resort & Spa се намира в непосредствена близост до уникален плаж с фин пясък и чисти сини води. Хотелът се намира на 800 метра от центърът на Кумкой, който предоставя чудесни възможности за пазаруване.

От 1190 лв.
Още

Почивка в Лара, Topkapı Palace 5*

Хотелът е вдъхновен от великия дворец Топкапъ в Истанбул и ще Ви даде възможност да преминете към времето на султан Сюлейман Великолепни и неговата любима Роксолана.

От 838 лв.
Още
Промо оферта

Почивка в Сиде, Lyra Resort & Spa 5*

Хотел Lyra Resort & Spa се намира на брега на Средиземно море, само на 200 метра от частния плаж, на 10 км от Манавгат, на 15 км от древния град Сиде и на 75 км от летище Анталия. В близост се намират и древните градове Аспендос и Перге.

От 638 лв.
Още
Промо оферта

Почивка в Алания, Eftalia Village Hotel 5*

Eftalia Village Hotel e открит през 2006 г. и се състои от 12 вили с три етажа, построени на площ от 48000 м2.

От 899 лв.
Още

Почивка в Алания, Eftalia Ocean Hotel 5*

Eftalia Ocean Hotel се намира на 18 километра от перлата на Средиземно море – Алания, област Türkler, известен със своите пясъчни и каменисти плажове, на 5 километра от центъра на Конаклъ, на 90 километра от летище Анталия и на 60 километра от летище Gazipaşa.