От 1115 лв.
Още

Анталия, Swandor Topkapı Palace 5*, Premium

Хотелът е вдъхновен от великия дворец Топкапъ в Истанбул и ще Ви даде възможност да преминете към времето на султан Сюлейман Великолепни и неговата любима Роксолана.

От 941 лв.
Още

Анталия, Master Family Club 5*, Standart

Master Family Club 5* е идеалното място за прекарване на една мечтана ваканция! Тук гостите имат възможност да релаксират край красивия морски бряг обградени от лукс и удобства. Хотелът може да Ви предложи специални услуги при организиране на сватбени тържества и брачни церемонии.

От 836 лв.
Още

Анталия, Eftalia Ocean Hotel 5*, Superior

Eftalia Ocean Hotel се намира на 18 километра от перлата на Средиземно море – Алания, област Türkler, известен със своите пясъчни и каменисти плажове, на 5 километра от центъра на Конаклъ, на 90 километра от летище Анталия и на 60 километра от летище Gazipaşa.

От 923 лв.
Още

Анталия, Eftalia Aqua Resort 5*, Standart

Хотелът е на 18 километра от перлата на Средиземно море – Алания. Намира се в област , известна със своите пясъчни и каменисти плажове. Разположен на брега на Средиземно море.

Още

Всички хотели в Анталия от Варна

Всички хотели и цени събрани на едно място!

От 890 лв.
Още
Ново предложение

Анталия, Delphin Botanik Platinum 5*, Standart

Хотелът разполага със собствен плаж с безплатни шезлонги и чадъри. Хотелът предлага открити басейни, водни пързалки и спа удобства.

От 1000 лв.
Още

Анталия, Delphin Botanik Resort 5*, Superior

Оценен с отлична оценка 8,7 във водещите сайтове за хотелски резервации!

От 1025 лв.
Още

Анталия, Delphin Deluxe Resort 5*, Premium

Хотел Delphin Deluxe Resort 5* e оценен като изключителен с оценка 9,5 във водещите сайтове за хотелски резервации!

От 1146 лв.
Още

Анталия, Dosinia Luxury Resort 5*, LUX

Dosinia Luxury Resort предлага собствен плаж и сезонен открит плувен басейн. Разполага с основен ресторант, италиански ресторант, бар и спа център.

От 853 лв.
Още

Анталия, Kemal Bay Hotel 5*, Standart

Kemal Bay е петзвезден хотел на брега на Средиземно море. Построен е през 1993 г, обща площ 17 000 м2, последна реновация е направена през 2016 г.

От 862 лв.
Още

Анталия, Kleopatra Life Hotel 4*, Standart

Kleopatra Life 4* е невероятен хотел с безброй удобства и перфектно местоположение – само на 30 м. от един от най-хубавите плажове в Алания и на 1,5 км. от центъра на града!

От 1189 лв.
Още

Анталия, Saphir Hotel and Villas 4*, Standart

Хотелът е разположен на 500 м от селището Конаклъ и на брега на Средиземно море. Предлага развлечения и разполага със стилни стаи, ресторанти, барове и спа център.

От 1356 лв.
Още

Анталия, Saphir Resort and SPA 5*, Premium

Насладете се на една невероятна почивка в SAPHIR RESORT AND SPA 5*. Хотелът разполага с открит и закрит басейн, водни пързалки, бар край басейна и собствен частен плаж с безплатни чадъри и шезлонги.

от 894 лв.
Още

Анталия, Sentido Numa Bay 5*, Standart

Хотел „Sentido Numa Bay“ се намира в Авсалар, на 20 километра от Алания и предлага 285 стилни стаи.