От 1015 лв.
Още

ЕКЗОТИЧЕН ЕГИПЕТ – ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ И КАЙРО – Verginia Sharm Resort & Aqua Park 4*

Разположен в тиха част на Шарм ел-Шейх, Verginia Sharm Resort & Aqua Park разполага с голям басейн с водопад и фонтани и СПА център. Той обслужва безплатни трансфери до залива Наама.

От 1283 лв.
Още

ЕКЗОТИЧЕН ЕГИПЕТ – ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ И КАЙРО – Tropitel Naama Bay 5*

Хотел Tropitel Naama Bay 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх и залива Наама. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка на Червено море.

От 1228 лв.
Още

ЕКЗОТИЧЕН ЕГИПЕТ – ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ И КАЙРО – Aurora Oriental Resort 5*

Хотел Aurora Oriental resort 5* е разположен на брега на Червено море в най-южната част на курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка с гледка към кристалното Червено море.

От 1250 лв.
Още

ЕКЗОТИЧЕН ЕГИПЕТ – ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ И КАЙРО – Dream Beach Resort 5*

Хотел Dream Beach Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът предлага голям басейн с водопад и светли стай с балкони с гледка към морето и прекрасната тераса, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.

От 1149 лв.
Още

ЕКЗОТИЧЕН ЕГИПЕТ – ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ И КАЙРО – Regency Plaza Aquapark Resort 5*

Хотел Regency Plaza Aquapark Resort 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх и залива Наама. Хотелът предлага 6 басейна, аквапарк, невероятен плаж, кристално крайбрежие и светли стай с балкони с гледка към морето, а за най-малките се грижат екип аниматори към детския клуб в хотела.