От 630 лв.
Още

Септемврийски празници в Сицилия

Фантастичен 4-звезден комплекс е разположен в сърцето на Ачитеца, само на няколко крачки от плажа. Неговото местоположе до прави изключително подходящо, за тези които желаят да посетят чудесните забележителности за Сицилия, само част от които са: Катания, Етна, Таормина, Сигакуза и Ното.

От 780 лв.
Още

СЕПТЕМВРИЙСКИ ПРАЗНИЦИ ВЪВ ВИЕНА

Хотел Ibis Mariahilf 3* се намира в квартала Mariahilf, 6-ти район от центъра на Виена, на пешеходно разстояние от спирката на метростанция Westenbahnhof, която линия дава достъп до историческия център на Виена. Локацията на този хотел е предпочитана от хора, които се интересуват от пазаруване, музеи и култура.

От 790 лв.
Още

Милано и най-доброто от южните Алпийски езера

Комо, Лугано и Маджоре са тържество за душата, особено през пролетта, когато във водите им се оглеждат разцъвфащите цветя.
Нека корабчето от Стреза до двореца на Карло Боромео да бъде вашият скъп, хубав спомен от великденското пътешествие.

От 800 лв.
Още

Уикенд през Септември в Златна Прага

Хотел DUO Praha 4* е с удобна локация само на 200 метра от метростанцията Střižkov. От метростанцията Střížkov може да се стигне за 10 минути до центъра с линия C. O2 Арена е на 30 минути с обществения транспорт. 

От 760 лв.
Още

Септемврийски празници в Рим – Вечният град

Рим или Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот.