От 640 лв.
Още

Майски Празници в Малта

Водите на Средиземно море мият бреговете на една шепа каменлива земя, захвърлена от Бога някъде по средата между Европа и Африка и превърната от хората в райско кътче на удоволствията – Малта, един наистина удивителен остров.

От 780 лв.
Още

Златна Прага

Прага несъмнено е един от най-красивите градове в света и е чудесно предложение за място, където можем да отпразнуваме националния ни празник с чаша бира в ръка и добри приятели, казвайки“Nazdravi“
Готически кули, каменни мостове, приказни замъци и още, и още…

От 760 лв.
Още

МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В РИМ – ВЕЧНИЯТ ГРАД

Рим, или Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, пухкав сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.

От 780 лв.
Още

Мюнхен и Баварски Замъци

Leonardo 4* се намира в спокойния квартал Обергиниз, намиращ се само на 200 м. от метростанция Silberhornstrasse, което осигурява лесен достъп до метро-мрежата на града и разглеждане на забележителностите на града. В близост до хотела има ресторанти и магазини, както парк Walchenseeplatz.

От 760 лв.
Още

Романтичният път “Северна Бавария“

Hotel NH Fürth Nürnberg 4*се намира в спокойния квартал Фюрт, точно до главната търговска улица на града. Хотелът е заобиколен от ресторанти и магазини, парк, и само на 5 мин. от метростанция Rathaus, която дава достъп до метромрежата на града и може да се достигне до всяка негова точка.