От 860 лв.
Още

Слънчев Великден в Коста дел Сол

Забележителната природа на Андалусия е съчетана с впечатляващо хилядолетно историческо и културно наследство на финикийци, римляни, вестготи, маври и испанци.

От 1190 лв.
Още

Най – доброто от Мароко

Най-добрата обиколна екскурзия в Мароко за Великден с посещение на неповторимия водопат Узуд на най-добрата цена.

STOP
Още

Великден в Париж – Bonjour Paris

Хотел Adagio Hotel La Defence 4* се намира в спокойния квартал Couerbevoie, само на 200 метра пеша от търговския център Charras и на 15 мин от метростанция Esplanade de La Defence, която дава достъп до цялата метромрежа на града и позволява бърз превоз до всички забележителнбости на Париж.

STOP
Още

ВЕЛИКДЕН В РИМ – ВЕЧНИЯТ ГРАД

Рим, или Вечният град, е привличал посетители в продължение на над 2000 години. Това е един от най-величествените и романтични градове в света. Рим притежава атрактивна смесица от грандиозни забележителности и шумен живот. Пазаруване от италианските дизайнери, пухкав сладолед, пенливо капучино и изящни вина са само част от нещата, които може да пробвате.

STOP
Още

ВЕЛИКДЕН В МАЛТА

Водите на Средиземно море мият бреговете на една шепа каменлива земя, захвърлена от Бога някъде по средата между Европа и Африка и превърната от хората в райско кътче на удоволствията – Малта, един наистина удивителен остров.

От 740 лв.
Още

Милано и най-доброто от южните Алпийски езера

Комо, Лугано и Маджоре са тържество за душата, особено през пролетта, когато във водите им се оглеждат разцъвфащите цветя.
Нека корабчето от Стреза до двореца на Карло Боромео да бъде вашият скъп, хубав спомен от великденското пътешествие.

От 948 лв.
Още
Специална оферта

VIK GRAN HOTEL COSTA DEL SOL 4*

Хотел Gran Hotel Costa Del Sol 4* е оценен от сайтовете за резервации, като хотел с отлично местоположение. Хотела се намира на първа линия на известният за района плаж „Кала де Михас“, в курорта Ла Кала де Михас.

От 750 лв.
Още
Супер оферта

LAS PALMERAS 4*

Хотел Las Palmeras 4* , Superior е разположен в сърцето на Коста дел Сол с топ локация, хотела предлага лесен достъп до туристическите обекти, ресторанти и магазини във Фуенхирола. Хотел Las Palmeras 4* , Superior разполага с просторни и комфортни стаи, всяка от които с тераса.

От 780 лв.
Още

FUENGIROLA PARK 4*

Хотел Fuengirola Park 4* е известен със своята вкусна традиционна кухня, отлична локация на комуникативно място, чисти и комфортни стаи и професионалното и любезно отношение на служителите, спрямо клиентите на хотела.

От 630 лв.
Още

Великден в Мароко

Неповторима обиколна екскурзия за Великденски празници в Кралство Мароко.