От 1290 лв.
Още

Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко – 8 нощувки

Впуснете се в едно пътешествие от Маракеш до Лисабон. От Африка до Европа. Богата програма в която е ключа към съкровищата на трите страни.

от 1140 лв.
Още
Гибралтар

Пътеките на Андалусия и Магреба

Екскурзия като добре написана книга и с всяка следваща страница историята става все по-интересна и по-увлекателна. Първата страница започва с Малага, действието се развива от двете страни на Гибралтарския проток, през имперските градове, а последния абзац е написан в “Перлата на Запада“- Маракеш.

От 1160 лв.
Още
атлантически бриз

Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко

Посетете Мароко в комбинация с прекрасната Андалусия и неотразимата Португалия.

от 1290 лв.
Още
пясъчни дюни

Мистерията на пустинята в Южно Мароко

Това е екскурзия за приключенци, неуморно търсещи да се докоснат, дори за секунда, до величието на майката природа.

Пясъчни дюни, стари берберски касби, забравени от бога градове, мирис на арабски подправки и алпийските върхове на Високия Атлас. Това не е екскурзия за всеки, това е екскурзия за хора, които с гордост носят значката “турист“.

От 1140 лв.
Още
градове и природа

Перлите на Мароко

Това е екскурзия, която определено се препоръчва на туристи, които искат да усетят Мароко и да разгледат повече от него, а в същото време да не пътуват от град на град и да не местят багажа си от хотел на хотел. “Перлите на Мароко“ залагат на 2 основни града за нощувки и посещение на природни и културни забележителности в близост до местата за настаняване.

От 1280 лв.
Още

Великолепието на Имперските градове

Магията и мистиката на Мароко оживяват в продължение на осем завладяващи дни, опознаващи впечатляващите императорски градове в последното царство на Северна Африка. Посетете великолепните градове Маракеш, Фес, Мекнес, Рабат и Казабланка.