От 1180 лв.
Още

Съкровищата на Испания и Мароко – с кацане в Маракеш

Впуснете се в едно пътешествие от Маракеш до Мадрид. От Африка до Европа. Богата програма, в която е ключът към съкровищата на трите страни.

От 1990 лв.
Още
Последна стая

Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко – 9 нощувки

Впуснете се в едно пътешествие от Лисабон до Маракеш. От Европа до Африка. Богата програма, в която е ключът към съкровищата на трите страни.
Арабски пазари за подправки, занаятчийски квартали с безценни ръчно правени сувенири, берберски касби свързани с ориенталски улички. Всичко това обгърнато във величествени крепостни стени.

От 990 лв.
Още
Последна стая

Пътеките на Андалусия и Магреба с кацане в Малага – 8 нощувки

Мечтана, пленяваща и увлекателна. Започваме с Малага- една от Перлите на Испания- Коста дел Сол, Ронда през Гибралтар и продължаваме с Мароко – Танжер, Шафшауен, Фес, Казабланка, Есауира за да завършим с “Перлата на Запада” Маракеш

От 1190 лв.
Още

Пътеките на Андалусия и Магреба с кацане в Маракеш

Екскурзия като добре написана книга и с всяка следваща страница историята става все по-интересна и увлекателна. Първата страница започва с Малага, действието се развива от двете страни на Гибралтарският проток, през имперските градове, а последният абзац е написан в “Перлата на Запада“- Маракеш.

STOP
Още

Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко с кацане в Маракеш

Впуснете се в едно пътешествие от Маракеш до Лисабон. От Африка до Европа. Богата програма, в която е ключът към съкровищата на трите страни.
Арабски пазари за подправки, занаятчийски квартали с безценни ръчно правени сувенири, берберски касби свързани с ориенталски улички. Всичко това обгърнато във величествени крепостни стени.

От 1048 лв.
Още
Промо оферта

Oasis Hotel & Spa 4* или подобен

Oasis Hotel & Spa 4* се намира само на 2 минути пеша от своя частен плаж. В непосредствена близост до центъра на Агадир, което прави този хотел идеален за динамична почивка. С това местоположение Oasis Hotel & Spa дава лесен достъп до места за разходка, магазини и заведения.

От 690 лв.
Още

Omega Hotel Agadir 3* или подобен

Hotel Omega Agadir се намира на няколко минути от частния си плаж. на 20мин. пеша от центъра на Агадир, на комуникативно и удобно място. В близост е Музея на Берберската култура, както и магазини, ресторанти и парк за разходка. Идеалният хотел за активна почивка.

От 946 лв.
Още

МЕЧТАНОТО МАРОКО + 3 включени екскурзии

Мароко е страна на хиляди контрасти. Тя привлича с разнообразието на релефа си, с чудесната си кухня и прекрасната си природа, с културното и историческо наследство, както и с приятния си климат – дълго и горещо лято, мека и влажна зима. Мароко е богата на аромати, контрасти, неочаквани изненади и нови познанства страна, пълна с пулсиращи спомени в автентичните медини и съхранените улички в градовете.

От 1260 лв.
Още

Argana 4* Superior

Хотел Аргана 4* е само на 5 минути пеша от плажа на Агадир.Интериора на хотела е решен в типичен арабски стил. Стаите са просторни, уютни и комфортн, персонала изключително любезе и услужлив.

От 990 лв.
Още

Anezi Tower Hotel 4*

Мароко е страна на хиляди контрасти. Тя привлича с разнообразието на релефа си, с чудесната си кухня и прекрасната си природа, с културното и историческо наследство, както и с приятния си климат – дълго и горещо лято, мека и влажна зима. Мароко е богата на аромати, контрасти, неочаквани изненади и нови познанства страна, пълна с пулсиращи спомени в автентичните медини и съхранените улички в градовете. Тя е модерна, бързоразвиваща се страна, на базата основно на туризма. Изключителна спокойна, страната е с тесни икономически връзки с ЕС.

STOP
Още

МАРОКО А-Я – имперските столици и Сахара в една екскурзия

Магията и мистиката на Мароко оживяват в продължение на осем завладяващи дни, опознаващи впечатляващите императорски градове в последното царство на Северна Африка. Посетете великолепните градове Маракеш, Фес, Мекнес, Рабат и Казабланка.

STOP
Още

Пътеките на Андалусия и Магреба – 8 нощувки

Екскурзия, проследяваща пътя на Маврите от юг на север.
Бъдете част от вълшебния арабски свят в Мароко и вижте с очите си какво е оставило в Испания съжителството между двете световни религии: Християнство и Ислям.

От 1520 лв.
Още

Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко – 8 нощувки

Впуснете се в едно пътешествие от Маракеш до Лисабон. От Африка до Европа. Богата програма в която е ключа към съкровищата на трите страни.

От 1426 лв.
Още
Промо оферта

Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко – 6 нощувки

Посетете Мароко в комбинация с прекрасната Андалусия и неотразимата Португалия.

От 1660 лв.
Още

Kenzi Europa 4*- Family, All Inclusive

Абакс препоръчва хотела за семейства с подрастващи деца, защото помещенията за настаняване са широки, а вътрешния двор, в по- голямата си част, е с детска насоченост.

От 1590 лв.
Още

Iberostar Founty Beach 4*+, LUX, All Inclusive

Хотела е на брега на океана. Интериора на общите части е в типичен арабски стил.

Панорамната терса е засенчена от листата на финикови палми, а гледката от терасата към басейна и окена е вълшебна приказка, разказваща за пустинни оазиси.

От 2140 лв.
Още

RIU Tikida Beach 4*

Хотел на All inclusive база на изхранване, идеален за една романтична почивка в Мароко.

От 2140 лв.
Още

RIU Tikida Palace 5*

Страхотен петзвезден хотел в Агадир, с добро обслужване и удобна локация в Агадир.

От 990 лв.
Още
Промо оферта

МАРОКО – КЛАСИЧЕСКИ ТУР – ВЕЛИКОЛЕПИЕТО НА ИМПЕРСКИТЕ ГРАДОВЕ

Магията и мистиката на Мароко оживяват в продължение на осем завладяващи дни, опознаващи впечатляващите императорски градове в последното царство на Северна Африка. Посетете великолепните градове Маракеш, Фес, Мекнес, Рабат и Казабланка.

От 1320 лв.
Още
Superior

Les Almohades Beach Resort Agadir 4*+ SUPERIOR, All Inclusive

Хотел разположен в сърцето на морския курорт Агадир и на няколко минути пеша от центъра на града.