Oт 1092 лв.
Още

Почивка в Кушадасъ 2022 – ATLANTIQUE HOLIDAY CLUB 4* SUPERIOR

Собствен пясъчен плаж. Великолепен за активни млади двойки и семейства с деца.

Oт 1108 лв.
Още

Почивка в Кушадасъ 2022 – RAMADA RESORT KUSADASI & GOLF 5*

Ramada Resort Kuşadası & Golf предостява възможност на гостите си да се насладят на атмосферата на пристанището, градските барове, ресторанти, магазини и други места, но в същото да са достатъчно далеч, за да се насладят на спокойствието и комфорта.

От 960 лв.
Още
Ново

Почивка в Кушадасъ 2022 – PALM WINGS BEACH RESORT 5*

Великолепен хотел за търсещите зеленина, спокойствие и тишина сред природата. С изглед към Егейско море, All inclusive, собствен пясъчен плаж, отличен със Син флаг. Подходящ за двойки и семейства с деца.

От 860 лв.
Още
Ново

Почивка в Кушадасъ 2022 – PIGALE FAMILY CLUB 3*

Хотел Pigale Family Club 3* е разположен върху 9 хектара залесени площи, на 300 м. от пясъчен плаж. Непретенциозен хотел, отдалечен на по-малко от 4 км. от центъра на Кушадасъ и на 3 км от аквапарка Adaland Aquapark.

Oт 1049 лв.
Още
Ново

Почивка в КУШАДАСЪ 2022 – Tusan Beach Resort 5*

Хотелът е с изглед към залива Тусан, на крачки от пясъчния плаж, награден със Син флаг. С 5*- то си качество на обслужване той работи целогодишно и се намира в близост до исторически и природни забележителности на Егейско море.

Oт 1000 лв.
Още
Промо

Почивка в Кушадасъ 2022 – GRAND BLUE SKY INTERNATIONAL 4*

Хотелът е разположен е непосредствено на брега на морето. От него се открива несравнима панорамна гледка, спиращ дъха залез и частен плаж със Син флаг до тюркоазено синя вода.

Oт 999 лв.
Още

Почивка в КУШАДАСЪ 2022 – Aria Claros Beach & Spa Resort 5*

Aria Claros Beach&Spa Resort 5* е разположен на хълм с изглед към залива Йоздере Кларос – един от най-красивите заливи на Егейско море