От 1958 лв.
Още
НОВО

Почивка в Анталия 2022, КЕМЕР RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5

Разполага с открит басейн, частен плаж, тенис кортове и СПА център. Комфортните стаи са оборудвани с всичко необходимо. Хотелът е идеален за семейна почивка на плажа.

От 2834 лв.
Още
НОВО

Почивка в Анталия 2022, КЕМЕР RIXOS PREMIUM BELEK 5*

Луксозният хотел е разположен в живописен парк до частен пясъчен плаж – най-дългият в района на Белек. С богата анимационна програма за деца и възрастни, развлекателни и образователни услуги. Всички гости на хотела ползват безплатен трансфер и вход в LAND OF LEGENDS, неограничен брой пъти по време на престоя.

От 1397 лв.
Още
НОВО

Почивка в Анталия 2022, КЕМЕР RIXOS BELDIBI 5*

Луксозният хотел е разположен в живописен парк до частен пясъчен плаж – най-дългият в района на Белек. За малките гости от всички възрасти се предлага пълен набор от развлекателни и образователни услуги. Всички гости на хотела ползват безплатен трансфер и вход в LAND OF LEGENDS, неограничен брой пъти по време на престоя.

От 955 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, СИДЕ Bosphorus Sorgun 5*

Комплексът разполага със СПА център, собствена плажна ивица, открит басейн и съоръжения за водни спортове. На разположение на гостите са основен ресторант, 3 a la carte ресторанта, 8 бара, 2 открити басейна, 1 закрит басейн.

От 1561 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, БЕЛЕК TUI Magic Life Belek 5*

TUI MAGIC LIFE Belek е един от новите хотели, управлявани от компанията ТУИ, с чудесно местоположение на самия плаж, красивата и добре поддържна градина, вкусната храна, водни пързалки и модерните стаи, правят хотела атрактивен както за семейства с деца, така и за двойки.

От 1198 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2021, СИДЕ TUI Pegasos World 4* Superior

Независимо на каква възраст сте, тук ще намерите със сигурност нещо, с което да се забавлявате – от различните анимационни шоу-програми, любими на малките гости, до забавленията в басейна за тези, които не могат стоят далеч от водата. В Pegasos World 4* ще можете да се впуснете в различни състезания, вечерни забавления и музикални програми на живо.

От 1090 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2021, АЛАНИЯ TUI Pegasos Resort 5* Superior

Разположен на един от най-хубавите плажове в Алания, този петзвезден
хотел предлага добра кухня и забавления за деца.

От 1106 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, АЛАНИЯ ТUI Pegasos Club 4* Superior

Много добър хотел на един от най-хубавите пясъчни плажове в Алания.
Гостите ползват свободно пет звездната територия и съоръжения на Pegasos Resort и Pegasos Royal.

От 1517 лв,
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, СИДЕ TUI Magic Life Jacaranda 5* LUX

TUI Magic Life Jacaranda е разположен така, че съчетава в себе си топъл климат, средиземноморско слънце, кристално-чисти води и сърдечни усмивки. Хотелът се намира на брега на морето в квартал Гундогду в Сиде.

От 1143 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, АЛАНИЯ TUI Pegasos Royal 5* Premium

Pegasos Royal е хотел на брега на морето, предлагащ чудесен плаж и аквапарк, което го прави атрактивен за семейства с деца. 16-те пързалки, добрият All Inclusive и възможността гостите да ползват басейните и съоръженията на двата съседни хотела от същата верига – Pegasos Club и Pegasos Resort предизвикват възхищението на гостите и водят до добрите отзиви за хотела.

От 1668 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, АЛАНИЯ TUI MAGIC LIFE MASMAVI 5*

Един от ТОП хотелите на TUI с голяма зелена територия, хубав плаж, тенис кортове и много забавления за малки и големи.

От 663 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, АЛАНИЯ Kleopatra Dream Beach 4* Standard

Приятен плажен хотел в най-хубавата градска част на Алания. В близост до центъра и много магазинчета и кафенета. Плажът е с хубав жълт пясък и е само на 20 метра от хотела.

От 1093 лв.
Още
Ново

Почивка в Анталия 2022, АЛАНИЯ FLORIA BEACH HOTEL 4*

Ново предложение – на първа линия, пясъчен плаж, всички стаи са с частичен или пълен изглед към морето. All inclusive.