От 881 лв.
Още
Ново

Почивка в КУШАДАСЪ, Tusan Beach Resort 5*

Хотелът е с изглед към залива Тусан, на крачки от пясъчния плаж, награден със Син флаг. С 5*- то си качество на обслужване той работи целогодишно и се намира в близост до исторически и природни забележителности на Егейско море.

От 862 лв.
Още
Ново

Почивка в КУШАДАСЪ, Ephesia Resort Hotel 4*

Хотелът се намира на най-дългия плаж в Турция и изключително близо до центъра на курорта, а само на 75 км от хотела се намира и Летище Аднан Мендес.

От 909 лв.
Още
Ново

Почивка в КУШАДАСЪ, Ephesia Holiday Beach Club 4*

Ephesia Holiday Beach Club 4* се намира на широка площ с множество възможности за забавления подходящи за всяка възрастова група от 7 до 70 години.

От 842 лв.
Още
Ново

Почивка в КУШАДАСЪ, Aria Claros Beach & Spa Resort 5*

Aria Claros Beach&Spa Resort 5* е разположен на хълм с изглед към залива Йоздере Кларос – един от най-красивите заливи на Егейско море

От 973 лв.
Още

Почивка в Кушадасъ 2022 – Palm Wings Ephesus Beach Resort 5* Standard

Наскоро реновиран, с просторна територия и поддържани градни, хотелът е идеален за семейства, заради собствения частен плаж, 5 ресторанта, 10 басейна с 7 водни пързалки и детски клуб.

От 1063 лв.
Още

Почивка в Кушадасъ 2022 – Korumar Ephesus Beach & SPA Resort 5* Standard

Новопостроен комплекс, с над 300 луксозни стаи, собствен плаж с приз “син флаг”, 4 ресторанта, дискотека, открит басейн и аквапарк. Перфектен избор за младежи, двойки и семейства.