От 2412 лв.
Още

Луксозен курорт Шарм ел Шейх – Steigenberger Alcazar 5*

Хотел Steigenberger Alcazar 5* се намира в залива Набк, на по-малко от петнадесет минути от международното летище. Петзвездният комплекс разполага с 35 000 м2 собствен частен плаж със зашеметяваща подводна природа.

От 1591 лв.
Още

Луксозен курорт Шарм ел Шейх – Coral Sea Holiday Resort 5* LUX

Coral Sea Holidays Resort 5* предлагащия невероятна панорама към Червено море хотел е от типа на затворен комплекс и предлага всичко нужно за една пълноценна почивка. Coral Sea Holiday Resort 5* е идеалното място за семейства с обещание за много забавления за най-малките.

От 1883 лв.
Още

Луксозен курорт Шарм ел Шейх – Coral Sea Imperial Sensatori 5* LUX

Хотелски комплекс Sensatori Sharm El Sheikh е разположен в Шарм ел-Шейх. Разполага с открит и закрит басейн, фитнес център и частен плаж. В общите части е осигурен безплатен Wi-Fi.

От 1298 лв.
Още

Екзотичен Египет от София 2022 – Луксозният курорт Шарм ел Шейх

Всички хотели и дати, събрани на едно място

От 1215 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозият курорт Шарм ел Шейх – Tropitel Naama Bay 5*

Хотел Tropitel Naama Bay 5* е разположен на брега на Червено море в курорта Шарм Ал-Шейх и залива Наама. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка на Червено море.

От 1391 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозият курорт Шарм ел Шейх – Parrotel Aqua Park Resort 4* STANDARD

Parrotel Aqua Park Resort 4* с невероятен аквапарк и незабравима гледка към кристалните води на Червено море!

От 1827 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозият курорт Шарм ел Шейх – Sharm Dreams Resort 5*

Sharm Dreams Resort 5* – на брега на морето, в сърцето на залива Наама. Перфектното място за една незабравима и изпълнена с приключения почивка.

От 2521 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозият курорт Шарм ел Шейх – Rixos Sharm El Sheikh 5* LUX 16+

Хотелски комплекс Rixos Sharm El Sheikh 5* се намира на брега на морето, сред палмови дървета. Забавленията започват с плажни игри и продължават до вечерта – времето за плажни партита и вълнуващи шоута.

От 2933 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозият курорт Шарм ел Шейх – Rixos Premium Seagate 5*

Този луксозен петзвезден хотелски комплекс в Шарм Ел Шейх се намира на брега на морето, сред палмови дървета, и разполага със собствен плаж и аквапарк. Rixos Seagate Sharm разполага с 8 басейна, включително 1 закрит басейн, както и с 6 а-ла-карт ресторанта, 9 бара и безплатен WiFi.

От 1468 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозият курорт Шарм ел Шейх – Parrotel Beach Resort 5* STANDARD

Parrotel Beach Resort, Шарм Ел Шейх, известен преди като Radisson Blu, Шарм Ел Шейх предлага превъзходно настаняване на брега на Синайския полуостров.

От 1396 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозият курорт Шарм ел Шейх – Jaz Mirabel Beach 5*

Парти цяла вечер и релакс цял ден на брега или край басейна с гледка към Червено море и зализа Набк и само на 10 минути от международното летище на Шарм ел Шейх. Египетско гостоприемство съчетано с тунисииска архитектура.

От 1604 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх – Jaz Fanara Resort 4*

Този хотел дава на двойките романтична почивка, на семействата – квалитетна почивка. Оазис от стил и спокойствие на 2 километра от центъра на Шарм ел Шейх.

От 1688 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксознят курорт Шарм ел Шейх – Jaz Belvedere Resort 5*

Разположен на идиличния Монтаза Бийч, пет звездния хотел от веригата Джаз е едно невероятно място да прекарате вашата почивка на брега на Червено море.

От 1297 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх – Hilton Sharks Bay Resort 4* STANDARD

Hilton Sharks Bay Resort 4* – всичко, което искате във ваканция на брега на морето. Коктейли край басейна и плажа, забавления на живо, плюс водни пързалки за деца и минидискотека.

От 1516 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх – Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh 5*

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh 5* Хотела е елегантно декориран .Този 5-звезден хотел предлага частен плаж и център за гмуркане. Комплексът разполага също с голям инфинити басейн и 10 заведения за храна и напитки.

От 1507 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх – Charmillion Club Resort 5*

Хотелът се състои от основен 2-етажен корпус и комплекс от 2-етажни корпуси,има частен плаж с коралов риф и 3 ресторанта. Той предлага открит басейн и големи стаи с балкон.

От 3067 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозен курорт Шарм ел Шейх – Baron Resort Sharm El Sheikh 5* PREMIUM

Baron Resort Sharm El Sheikh разполагат с басейн с форма на лагуна и 145-метрова платформа за гмуркане с шнорхел и акваланг.

От 2217 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шаем ел Шейх – Baron Palms Sharm El Sheikh 5* PREMIUM

Baron Palms е 5-звезден бутиков хотелски комплекс, разположен в залива Рас Насрани в Шарм ел Шейх, и предлага изглед към Червено море

От 1340 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксоният курорт Шарм ел Шейх – Barceló Tiran Sharm Resort 5* LUX

Хотел Barceló Tiran Sharm Resort разполага с луксозни помещения за настаняване, 5 открити басейна и безплатен WiFi във фоайето. Площад Soho е на 18 км.

От 1030 лв.
Още

Екзотичен Египет – Луксозният курорт Шарм ел Шейх – Aurora Oriental Resort 5* STANDARD

Aurora Oriental Resort 5* е разположен на брега на Червено море в най-южната част на курорта Шарм Ал-Шейх. Хотелът е с прекрасно местоположение за незабравима почивка с гледка към кристалното Червено море.