От 799 ЛВ.
Още

Перлите на Египет – Кайро и Хургада от Варна 2022

Модерен оазис сред пустинята. Лукс на всяка крачка.

От 1096 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Bellagio Resort and Spa 5* LUX

Bellagio Resort and Spa предлага семейно преживяване, съчетаващо модерното и луксозно настаняване с удобства, заедно с детски активности, голямо разнообразие от спортни и развлекателни дейности.

От 1158 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Desert Rose 5* PREMIUM

Пустинната роза на Хургада – хотел с огромна територия, собствена лагуна и коралов риф, потънал в цветя. Предлага най-добрата храна в Хургада и безброй забавления, което го прави обичан от малки и големи.

От 1099 лв.
Още
LAST MINUTE

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – GRAVITY SAHL HASHEESH 5* PREMIUM

Gravity Sahl Hasheesh е 5-звезден хотел, разположен в изключителния залив Sahl Hasheesh – Страхотното египетско гостоприемство, съчетано със стилния и модерен дизайн на хотела, обширните общи части, създаващи усещането за уникално преживяване и незабравима почивка.

От 799 лв.
Още
LAST MINUTE

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada ex. Samra Bay Resort 5* PREMIUM

Gravity Hotel & Aqua Park Hurghada ex. Samra Bay 5* e изцяло реновиран, намиращ се в центъра на Хургада заобиколен от магазини. Предлага на своите гости разнообразна и вкусна храна, с грижа за всеки детайл. Разполага с хубав пясъчен плаж и зеленина.

От 1883 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Iberotel Makadi Beach 5* LUX

Хотел Iberotel Makadi Beach 5* се намира на брега на Червено море. Комплексът предлага 4 ресторанта, 4 бара, има изграден детски център с детски басейн, както и 2 басейна за възрастни.

От 1279 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Jasmine Palace Resort 5* STANDARD

Хотелът е с голяма територия и прекрасно местоположение за незабравима почивка. Разполага с чудесен плаж и уникален залив. Хотелът предлага богата и вкусна храна. Подходящ за семейства търсещи спокойна почивка и семейства с деца.

От 1199 лв.
Още
LAST MINUTE

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Jaz Aquamarine 5* PREMIUM

Хотелът се намира в южната част на курорта Хургада – известен със своите ненадминати предложения за гмуркане и уиндсърфинг.

От 1405 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Jaz Makadi Oasis Resort 5* LUX

Модерен оазис сред пустинята. Лукс на всяка крачка.

От 2088 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – Jaz Makadina 5* LUX

Хотел Jaz Makadina 5* е построен в арабски стил. Потънал в зеленина и лукс,представлява интерес за всеки любител на гмуркането. Хотелът разполага със свой собствен риф, който съперничи на едни от най-хубавите рифове в Червено море.

От 1620 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – JAZ SARAYA MAKADI RESORT 5* LUX

Jaz Saraya Makadi 5* е прекрасен избор за отдих и почивка, предлагащ 5* лукс и високо качество на обслужване. Хотелът може да се похвали със всички необходими условия за една незабравима почивка, прекрасни възможности за разходки , безкрайни забавления, вкусна кухня.

От 1116 лв.
Още

Перлите на Египет с полет от Варна 2022 – PALM BEACH RESORT 4* STANDARD

Palm Beach Resort 4* е обзаведен в модерен стил, а обстановката и атмосферата са традиционни за Египет. Хотелът разполага с прекрасни гледки към Червено море, с 2 басейна, собствен пясъчен плаж и клуб по гмуркане.